21 april 2024: 3 weken oud vandaag en wat worden ze leuk! Het zijn inmiddels ‘echte’ hondjes geworden; oogjes en oortjes zijn open, ze worden steeds wat actiever, ze spelen met elkaar en de kwispelstaartjes doen het! Er wordt ook druk geoefend op de blafjes en grommetjes! 

 

14 april 2024: 2 weken oud vandaag. De pups groeien nog steeds als kool en zijn echt tonnetje rond! De oogjes zijn open en ze worden steeds een beetje actiever. Ze waggelen wat door de werpkist en ze beginnen een beetje met elkaar te spelen. Soof is nog steeds helemaal idolaat van haar kroost, maar wil zowaar ook af en toe een half uurtje lekker bij ons op de bank liggen. Om vervolgens weer heel rap terug te keren naar haar kroost!

 

7 april 2024: 1 week oud vandaag en wat doen ze het fantastisch! Alle 3 de pups hebben hun geboortegewicht al ruim verdubbeld. Ze worden dan ook ontzettend goed verzorgd door mama Soof, die helemaal weg is van haar pups. Soof is weer wonderlijk snel opgeknapt na haar keizersnede en voelt zich prima. Met dit mooie weer wil ze soms best even 5 minuutjes buiten in het zonnetje zitten, maar dan wil ze ook weer heel snel terug naar haar pups!

 

1 april 2024:  Zaterdagnacht is Soof bevallen van 3 prachtige, gezonde pups; 1 reutje & 2 teefjes. Het was helaas een zware en moeizame bevalling. Pup nummer 4 is uiteindelijk met een keizersnede gehaald. Dit bleek een waterpup te zijn; een met vocht volgezogen, niet levensvatbare pup die door de grootte niet door het geboortekanaal past. Soof is inmiddels weer goed bijgekomen van de operatie en is een fantastisch, zorgzaam moedertje! De pups zijn ook allemaal al lekker gegroeid. Bij deze de eerste kiekjes van ons drietal!