18 april 2024: 7 weken oud vandaag en we gaan alweer de laatste week in om nog van dit leuke zestal te genieten! Afgelopen week zijn de pups gevaccineerd en alle 6 kerngezond verklaard door onze dierenarts. Ze zijn veel buiten geweest en hebben een hoop nieuwe dingen geleerd en ontdekt. Alleen die stomme halsbandjes willen nog niet erg wennen…. 

 

10 april 2024: Bijna 6 weken oud! De fotoshoot even een dagje vervroegd omdat we er morgen niet aan toe gaan komen. De pups zijn vandaag gechipt en zijn allemaal reuze stoer geweest. De afgelopen dagen hebben we heel aardig weer gehad, dus zijn de pups lekker vaak buiten geweest. Ze krijgen er steeds meer plezier in en gaan elke keer een stukje verder in het verkennen van de tuin. Zo super leuk altijd om de snelle ontwikkeling van pups te zien!

 

4 april 2024: 5 weken oud vandaag. Tussen de buien door naar buiten geweest voor de fotoshoot. En ondanks de harde wind, hebben de pups zich uitstekend vermaakt en hebben ze de boel weer lekker verkend. Komende week een drukke week voor de boeg; woensdag worden ze gechipt door de Raad van Beheer en donderdag staat er een ritje naar Zeist op het programma voor de gehoortest!

 

28 maart 2024: 4 weken oud vandaag. Helaas is het nog steeds geen weer om buiten te spelen, maar gelukkig kunnen de kleine smurfen zich binnen ook prima vermaken! Vandaag zijn ze op ontdekking geweest in de huiskamer; alle pups waren heerlijk stoer en ondernemend! Na de ontdekkingstocht weer terug naar mama voor een slokje melk en diepe dromen…

 

21 maart 2024: 3 weken oud vandaag en ze worden met de dag leuker! De pups stoeien steeds meer en fanatieker met elkaar en oefenen hierbij hun stoere blafjes en grommetjes! De kwispelstaartjes doen het ook en die draaien overuren. De kleurtjes komen steeds meer door, vooral bij de 2 blauwe heertjes (reutje 2 en 3). Jolly zorgt nog steeds fantastisch voor haar kids, maar vindt het inmiddels ook weer heel fijn om een poosje buiten te zijn met de roedel.

 

14 maart 2024: 2 weken oud vandaag en ineens zijn het dan weer echte hondjes aan het worden! Alle oogjes zijn open, kruipen wordt steeds meer lopen en ze beginnen al met elkaar te spelen. Altijd weer zo leuk en bijzonder om deze snelle ontwikkeling bij de pups te zien!

 

7 maart 2024: 1 week oud vandaag en wat doen de pups het fantastisch! Ze hebben alle 6 hun geboortegewicht al verdubbeld en liggen er heerlijk tevreden bij. Ze kruipen actief door de werpkist en soms probeert er ook al eens 1 op de pootjes te gaan staan en een stukje te lopen. Dat lukt nog niet erg, maar oefening baart kunst! Jolly is een zorgzame en relaxte moeder.

 

1 maart 2024: Gisteren is Jolly op de bijzondere datum van 29 februari, bevallen van 6 prachtige, gezonde pups! Het zijn 4 reutjes & 2 teefjes. Het was een voorspoedige en vlotte bevalling en zowel moeder als kids maken het uitstekend. De pups zijn de eerste dag allemaal al heerlijk gegroeid! Bij deze een paar eerste kiekjes van het kleine grut. Helaas waren ze geenszins van plan om mee te werken aan hun eerste fotoshoot en waren ze veel te wakker om even stil te liggen…