~ Introductie ~

 

24 april 2020: Al een aantal jaar lopen wij rond met het idee om een eigen hondenschool op te starten. En nu is het moment gekomen om dit te gaan realiseren! Het plan is om 1 juni 2020 van start te gaan onder de naam “Hondensportcentrum From Bunyip Farm”. We gaan zowel een uitgebreid cursuspakket aanbieden, maar we gaan ons ook bezig houden met de recreatieve kant van de hondensport.

 

Het uitgangspunt bij alle lessen is positief trainen en beloningsgericht werken. Dat neemt echter niet weg dat iedere hond ook zal moeten leren wat wel en niet mag. Er zal dus ook gewerkt worden aan het begrenzen van de hond en het voorkomen van ongewenst gedrag. Wij vinden het van groot belang dat onze cursisten leren kijken naar hun hond; wat zegt de lichaamstaal van de hond op een bepaald moment en hoe moet je hiermee omgaan. Te vaak worden honden niet begrepen waardoor er onwenselijke en soms ook gevaarlijke situaties ontstaan, voor zowel de hond als de betrokken personen.

 

De komende weken zal de informatie op de website steeds meer worden aangevuld; houdt dus de site in de gaten voor de meest actuele informatie! Er wordt momenteel hard gewerkt om onze locatie in Havelte klaar te maken. Wilt u alvast meer informatie over de hondenschool, over ons of over de lessen, neem dan gerust contact met ons op! Dit kan telefonisch of per mail.

 

info@frombunyipfarm.nl

Hans: 06-13759460

Desiree: 06-25200469