~ Onze Cattle dames ~

Leejo des Poenjaap “Missy” (Import België)

Geboren: 28 juni 2012

Geslacht: teef

Kleur: blue mottled

 

Voor stamboom klik hier

Voor gezondheidsuitslagen klik hier

Voor showresultaten klik hier

Voor fotoalbum Missy klik hier

Missy is onze eerste Cattle Dog en is voor ons daardoor dan ook extra speciaal! Missy heeft een super fijn karakter; lief en sociaal voor alles en iedereen. Maar ze is wel een dametje met pit, want ze is de onbetwiste leidster van onze roedel. Missy is een zeer werklustig hondje dat alle soorten van hondensport geweldig vindt, zolang ze het maar samen met de baasjes kan doen! Missy heeft ons inmiddels al vier prachtige nesten pups gegeven, waaruit we zelf een aantal pups hebben aangehouden.

Lady Guinevère From Bunyip Farm “Pepper”

Geboren: 6 maart 2014

Geslacht: teef

Kleur: red speckled

 

Voor stamboom klik hier

Voor gezondheidsuitslagen klik hier

Voor showresultaten klik hier

Voor fotoalbum klik hier

• Nederlands Kampioen

Pepper is het blijvertje van ons allereerste nestje; een dochter van Missy & Baron. Pepper is een onzettend lief en zacht hondje, dat heel graag wat voor de baas wil doen. Ze heeft een heel fijn en stabiel temperament en is heel makkelijk in de omgang. Dat neemt niet weg dat ze ook erg waaks is; ongenode gasten op het erf worden niet op prijs gesteld en dat laat deze dame wel merken ook! We zijn ontzettend trots op onze Pepper; ze is uitgegroeid tot een schitterende hond met een uitmuntend karakter!

Skyfall From Bunyip Farm “Tipper”

Geboren: 1 maart 2015

Geslacht: teef

Kleur: blue black and tan

 

Voor stamboom klik hier

Voor gezondheidsuitslagen klik hier

Voor showresultaten klik hier

Voor fotoalbum Tipper klik hier

Onze Tipper is het blijvertje van het nestje van Missy & Darco. Ook haar broer Spotter is bij ons blijven wonen. Tipper is een zeer pittig dametje dat graag de baas speelt over haar broertje. Ze is niet de grootste van de roedel, maar wel degene met de grootste mond! Met haar ‘piratenoogje’ windt ze ook nog eens iedereen met gemak om haar pootje… Tipper is een super sporthondje; vooral behendigheid vindt ze helemaal het einde! Het is een erg fijn hondje om mee te werken en om bij je te hebben. We hopen met haar de mooie lijn van moeder Missy en vader Darco te kunnen voortzetten.

Jundai From Bunyip Farm “Jolly”

Geboren: 30 maart 2018

Geslacht: teef

Kleur: blue black and tan

 

Voor stamboom klik hier

Voor gezondheidsuitslagen klik hier

Voor showresultaten klik hier

Voor fotoalbum Jolly klik hier

• Nederlands Jeugd Kampioen

• Benelux Jeugd Winster 2019

Zo lang op gewacht en eindelijk gekregen… een dochter van Senna & Spotter! Dat we een pup gingen aanhouden uit deze combinatie was dus eigenlijk onvermijdbaar. Van de 4 teefjes in het nest, viel deze dame ons al vrij snel op. Een stevige pup met veel bone en een prachtige uitstraling! Ze heeft wat meer melk gekregen dan haar broers en zussen, omdat ze al heel vlot over het randje klauterde om bij mama te komen. Een hoger randje hield haar een paar dagen tegen, maar na enige oefening lag ze toch telkens weer in haar eentje bij moeders te lurken; slim meisje! Jolly is een lief en niet al te druk dametje. Ze is niet snel onder de indruk van nieuwe dingen en pakt alles goed op. We zijn erg in ons nopjes met haar en hopen in de toekomst weer op mooie resultaten in de showring!