~ Onze Cattle dames ~

Leejo Des Poenjaap “Missy” (Import België)

♦ Geboren op 28 juni 2012

Missy is onze eerste Cattle Dog en is voor ons daardoor dan ook extra speciaal! Missy heeft een super fijn karakter; lief en sociaal voor alles en iedereen. Maar ondanks haar hoge knuffelgehalte, is ze ook een dametje met pit, want ze is de onbetwiste leidster van onze roedel. Missy is een zeer werklustig hondje dat alle soorten van hondensport geweldig vindt, zolang ze het maar samen met de baasjes kan doen!  Missy heeft ons meerdere prachtige nesten gegeven, waar we een aantal pups van hebben aangehouden; allemaal hondjes die zich kenmerken door een goed exterier en een super fijn karakter!

 

♦ BAER: +/+  

♦ HD: A

♦ prcd-PRA: N/N

♦ PLL: N/N

♦ Volledig schaargebit                                       Voor showresultaten klik hier

 

Lady Guinevère From Bunyip Farm “Pepper”

♦ Geboren op 6 maart 2014

 

 Nederlands Kampioen

Pepper is het blijvertje van ons allereerste nestje; een dochter van Missy & Baron. Pepper is een onzettend lief, zacht en gehoorzaam hondje, dat heel graag wat voor de baas wil doen. Ze heeft een super fijn en stabiel temperament en is heel makkelijk in de omgang. Dat neemt niet weg dat ze ook erg waaks is; ongenode gasten op het erf worden niet op prijs gesteld en dat laat deze dame wel merken ook!  We zijn ontzettend trots op onze Pepper; ze is uitgegroeid tot een schitterende hond met een uitmuntend karakter!

 

♦ BAER: +/+

♦ HD: A

♦ prcd-PRA: N/N

♦ PLL: N/N

♦ rcd4-PRA: N/N

♦ Volledig schaargebit                                      Voor showresultaten klik hier

 

Skyfall From Bunyip Farm “Tipper”

♦ Geboren op 1 maart 2015

Onze Tipper is het blijvertje van het nestje van Missy & Darco.  Tipper is niet de grootste van de roedel, maar ze is vaak wel degene met de grootste mond! Met haar ‘piratenoogje’ windt ze ook nog eens iedereen met gemak om haar pootje… Tipper is een super sporthondje; vooral behendigheid en apporteren vindt ze helemaal het einde! Het is een erg fijn hondje om mee te werken en om bij je te hebben. Ze is makkelijk in de omgang, dol op bezoek en niet al te druk. 

 

♦ BAER: +/+

♦ HD: A

♦ prcd-PRA: N/N

♦ PLL: N/N

♦ Volledig schaargebit                                      Voor showresultaten klik hier

 

Jundai From Bunyip Farm “Jolly”

♦ Geboren op 30 maart 2018

 

• Nederlands Jeugd Kampioen

• Benelux Jeugd Winster 2019

• Crufts Kwalificatie 2020

Zo lang op gewacht en eindelijk gekregen… een dochter van Senna & Spotter! Dat we een pup gingen aanhouden uit deze combinatie was dus eigenlijk onvermijdbaar. Van de 4 teefjes in het nest, viel deze dame ons al vrij snel op. Een stevige pup met veel bone en een prachtige uitstraling! Jolly is een lief, sociaal en niet al te druk dametje. Ze vindt eigenlijk alles leuk om te doen, als ze maar lekker met de baas bezig kan zijn! Jolly is een heel fijne, stabiele hond. Ze speelt graag met de andere honden, maar ze kan zich ook prima alleen vermaken met een stokje of bal.

 

♦ BAER: +/+

♦ HD: A

♦ prcd-PRA: N/N

♦ PLL: N/N

♦ rcd4-PRA: N/N

♦ Volledig schaargebit                                      Voor showresultaten klik hier

 

Spring Is In The Air From Bunyip Farm “Jill”

♦ Geboren op 21 maart 2020

Jill is ons blijvertje uit het nest van Jolly en Baron. Het was eigenlijk de bedoeling om eventueel een blauw dametje uit dit nestje aan te houden. Maar aangezien alle pups besloten rood te worden en we heel gecharmeerd waren van dit nest, is er toch 1 gebleven… Jill was eerst een zacht en lief pupje, maar heeft zich inmiddels ontpopt tot een pittig, actief en eigenwijs dametje. Maar gelukkig wel met een open en lief karakter naar alles en iedereen. We zijn zeer gecharmeerd van Jill en hopen met haar de mooie lijnen van haar ouders voort te kunnen zetten! 

 

♦ BAER: +/+

♦ HD: C

♦ prcd-PRA: N/N

♦ PLL: N/N

♦ rcd4-PRA: N/N

♦ Volledig schaargebit

 

Calamity Jane From Bunyip Farm “Happy”

♦ Geboren op 21 april 2021

Happy is ons blijvertje uit het nest van Jolly & Poker. Een pittig en stoer dametje, dat zich de kaas niet van het brood laat eten. Qua expressie een kopie van haar vader Poker en ook qua energielevel! Happy heet niet voor niets Happy, want ze is altijd blij en vrolijk! Duidelijk aanwezig is ze ook en dat is gezien haar felle stemgeluid niet altijd even prettig…… Behendigheid vindt ze fantastisch om te doen en hierin kan ze ook lekker haar energie kwijt!

 

♦ BAER: +/+

♦ HD: A

♦ prcd-PRA: N/N

♦ PLL: N/N

♦ rcd4-PRA: N/P

♦ Volledig schaargebit

 

Gigyago Warrigal Paws “Ginny” (Import Slowakije)

♦ Geboren op 1 juni 2021

Ginny hebben wij geïmporteerd uit Slowakijke om weer wat ‘nieuw bloed’ in onze lijnen te brengen. Het was voor Ginny even wennen na zo’n lange reis, maar al binnen een paar dagen voelde ze zich helemaal thuis. De roedel accepteerde haar makkelijk en ze vond direct een fantastisch speelkameraadje in Happy. Ginny is een lief, zacht en mensgericht hondje, maar ze laat zich zeker niet de kaas van haar brood eten! Een super leuk en fanatiek sporthondje dat graag samen met de baas dingen onderneemt. We zijn in alle opzichten erg blij met Ginny!

 

♦ BAER: +/+

♦ HD: A

♦ prcd-PRA: N/P

♦ PLL: N/N

♦ rcd4-PRA: N/N

♦ Volledig schaargebit