~ Onze Cattle dames ~

Leejo des Poenjaap “Missy”  (Import België)

Geboren op 28 juni 2012

BAER: +/+

~ HD: A

~ prcd-PRA: N/N

~ PLL: N/N

~ Volledig schaargebit

 

Voor showresultaten klik hier

Missy is onze eerste Cattle Dog en is voor ons daardoor dan ook extra speciaal! Missy heeft een super fijn karakter; lief en sociaal voor alles en iedereen. Ze mag heel graag knuffelen, het liefst met haar snuit heerlijk in je nek gedrukt. Maar ondanks haar hoge knuffelgehalte, is ze ook een dametje met pit want ze is de onbetwiste leidster van onze roedel. Missy is een zeer werklustig hondje dat alle soorten van hondensport geweldig vindt, zolang ze het maar samen met de baasjes kan doen! Vooral apporteren vindt ze helemaal fantastisch. Missy heeft ons vijf prachtige nesten pups gegeven en is inmiddels “met pensioen”.  We hebben een aantal pups van Missy zelf gehouden; allemaal hondjes die zich kenmerken door een goed exterier en een super fijn karakter!

 

Lady Guinevère From Bunyip Farm “Pepper”

Geboren op 6 maart 2014

~ BAER: +/+

~ HD: A

~ prcd-PRA: N/N

~ PLL: N/N

~ rcd4-PRA: N/N

~ Volledig schaargebit

 

Voor showresultaten klik hier

• Nederlands Kampioen

Pepper is het blijvertje van ons allereerste nestje; een dochter van Missy & Baron. Pepper is een onzettend lief, zacht en gehoorzaam hondje, dat heel graag wat voor de baas wil doen. Ze heeft een super fijn en stabiel temperament en is heel makkelijk in de omgang. Dat neemt niet weg dat ze ook erg waaks is; ongenode gasten op het erf worden niet op prijs gesteld en dat laat deze dame wel merken ook! Ze kan het met nagenoeg alle honden in de roedel prima vinden en heeft een heel groot incasseringsvermogen als er eens iemand vervelend is of als de jonge honden ondeugend zijn.  Pepper heeft een mooie showcarrière achter de rug en is daarbij Nederlands Kampioen geworden. We zijn ontzettend trots op onze Pepper; ze is uitgegroeid tot een schitterende hond met een uitmuntend karakter!

 

Skyfall From Bunyip Farm “Tipper”

Geboren op 1 maart 2015

~ BAER: +/+

~ HD: A

~ prcd-PRA: N/N

~ PLL: N/N

~ Volledig schaargebit

 

Voor showresultaten klik hier

Onze Tipper is het blijvertje van het nestje van Missy & Darco. Ook haar broer Spotter is bij ons blijven wonen. Tipper is een pittig dametje dat graag de baas speelt over haar broertje. Ze is niet de grootste van de roedel, maar wel degene met de grootste mond! Met haar ‘piratenoogje’ windt ze ook nog eens iedereen met gemak om haar pootje… Tipper is een super sporthondje; vooral behendigheid vindt ze helemaal het einde! Het is een erg fijn hondje om mee te werken en om bij je te hebben. Ze is makkelijk in de omgang, dol op bezoek en niet al te druk. 

 

Jundai From Bunyip Farm “Jolly”

Geboren op 30 maart 2018

~ BAER: +/+

~ HD: A

~ prcd-PRA: N/N

~ PLL: N/N

~ rcd4-PRA: N/N

~ Volledig schaargebit

 

Voor showresultaten klik hier

• Nederlands Jeugd Kampioen

• Benelux Jeugd Winster 2019

• Crufts Kwalificatie 2020

Zo lang op gewacht en eindelijk gekregen… een dochter van Senna & Spotter! Dat we een pup gingen aanhouden uit deze combinatie was dus eigenlijk onvermijdbaar. Van de 4 teefjes in het nest, viel deze dame ons al vrij snel op. Een stevige pup met veel bone en een prachtige uitstraling! Ze heeft wat meer melk gekregen dan haar broers en zussen, omdat ze al heel vlot over het randje klauterde om bij mama te komen. Een hoger randje hield haar een paar dagen tegen, maar na enige oefening lag ze toch telkens weer in haar eentje bij moeders te lurken; slim meisje! Jolly is een lief en niet al te druk dametje. Ze speelt graag met de andere honden, maar ze kan zich ook prima vermaken met een stokje of bal.

 

Spring Is In The Air From Bunyip Farm “Jill”

Geboren op 21 maart 2020

~ BAER: +/+

~ HD: C

~ prcd-PRA: N/N

~ PLL: N/N

~ rcd4-PRA: N/N

~ Volledig schaargebit

Jill is ons blijvertje uit het nest van Jolly en Baron. Het was eigenlijk de bedoeling om eventueel een blauw dametje uit dit nestje aan te houden. Maar aangezien alle pups besloten rood te worden en we heel gecharmeerd waren van dit nest, is er toch 1 gebleven… Jill was eerst een zacht en lief pupje, maar heeft zich inmiddels ontpopt tot een pittig, actief en eigenwijs dametje. Maar gelukkig wel met een open en lief karakter naar alles en iedereen. We zijn zeer gecharmeerd van Jill en hopen met haar de mooie lijnen van haar ouders voort te kunnen zetten! 

 

Calamity Jane From Bunyip Farm “Happy”

~ Geboren op 21 april 2021

~ BAER: +/+

~ HD: A

~ prcd-PRA: N/N

~ PLL: N/N

~ rcd4-PRA: N/P

~ Volledig schaargebit

Happy is het blijvertje uit het nest van Jolly & Poker. Een pittig en stoer dametje, dat zich de kaas niet van het brood laat eten. Qua expressie een kopie van haar vader Poker en zoals het nu lijkt ook qua energielevel! Dat beloofd dus nog wat….. We zijn zeer benieuwd hoe Happy zich in de toekomst zal gaan ontwikkelen. 

 

Gigyago Warrigal Paws “Ginny” (Import Slowakije)

~ Geboren op 1 juni 2021

~ BAER: +/+

~ HD: A

~ prcd-PRA: N/P

~ PLL: N/N

~ rcd4-PRA: N/N

~ Volledig schaargebit

Na lang wachten arriveerde op 17 september heeeel vroeg in de ochtend onze nieuwe aanwinst uit Slowakije! 15 weken oud en al een hele dame. Het was even wennen na zo’n lange reis, maar al binnen een paar dagen voelde Ginny zich helemaal thuis. De roedel accepteerde haar makkelijk en ze vond direct een fantastisch speelkameraadje in Happy. Ginny is een lief, mensgericht hondje, maar ze laat zich zeker niet de kaas van haar brood eten! We zijn erg blij met Ginny en zijn heel benieuwd hoe ze zich in de toekomst zal gaan ontwikkelen!