~ Onze Cattle heren ~

King Arthur From Bunyip Farm “Boeddha”

♦ Geboren op 6 maart 2014

 

Nederlands Kampioen     

Boeddha is een zoon van Missy & Baron. Hij is samen met zijn zusje Pepper bij ons blijven wonen. Boeddha heeft zijn naam te danken aan het feit dat hij zo’n heerlijke bolle puppy was! Hij is uitgegroeit tot een mooie, stevige reu met een super fijn karakter! Boeddha is met stip het feestbeest van onze roedel; altijd in voor het uithalen van kattenkwaad. Daarnaast houdt hij van tuinieren, maar dan eigenlijk alleen van het rigoreuze snoeiwerk….

 

♦ BAER: +/+

♦ HD: C 

♦ prcd-PRA: N/N

♦ PLL: N/N

♦ rcd4-PRA: N/N

♦ Volledig schaargebit

 

Voor showresultaten klik hier

 

Quantum Of Solace From Bunyip Farm “Spotter”

♦ Geboren op 1 maart 2015

 

 Nederlands Jeugd Kampioen

• Nederlands Kampioen

Spotter is een zoon van Missy & Darco en is samen met zijn zusje Tipper bij ons blijven wonen. De keuze om Spotter te houden was vrij vlot gemaakt; hij viel ons erg op vanwege zijn prachtige, forse lichaamsbouw en zijn ondernemende en open karakter. Inmiddels heeft hij zich ontwikkeld tot een mannetje met een geweldig karakter; lief, speels, open, sociaal en erg werklustig. Een werkelijk heerlijke hond om mee te werken en om je heen te hebben! 

 

♦ BAER: +/+

♦ HD: A

♦ prcd-PRA: N/N

♦ PLL: N/N

♦ rcd4-PRA: N/N

♦ Volledig schaargebit

 

Voor showresultaten klik hier

 

Poseidon From Bunyip Farm “Perro”

♦ Geboren op 25 januari 2017

Perro is ons niet geplande blijvertje, maar we genieten elke dag van zijn sprankelende aanwezigheid! Deze doldrieste knappe man bleek beiderzijds doof. Iets waarvan je als Cattle Dog fokker zijnde weet dat het kan, maar waarvan je hoopt dat het je nooit overkomt. Aangezien het inslapen van een 100 % gezonde hond voor ons absoluut geen optie is en er zich op dat moment geen geschikte eigenaar voor hem aandiende, is hij bij ons gebleven. En toen bleek al snel dat het opvoeden van een dove pup helemaal niet zoveel moeilijker is dan het opvoeden van een horende pup. Perro functioneert perfect in de roedel en is een blije, vrolijke, sociale hond die altijd in is voor een lolletje. 

 

♦ BAER: -/-

♦ prcd-PRA: N/N

♦ PLL: N/N

♦ Volledig schaargebit

 

Poker Face Du Mont De La Nonnenhardt “Poker” (Import Frankrijk)

♦ Geboren op 7 augustus 2019

Deze knappe jongeman hebben wij op een leeftijd van 14 maanden geïmporteerd uit Frankrijk om onze roedel te komen versterken. Hij is in oktober 2020 bij ons komen wonen.  Poker is een vrolijke, sociale hond die al snel zijn plekje in de roedel gevonden had. Poker heeft een enorm hoog energiepeil en wil altijd rennen en spelen met de rest van de roedel. Hij doet het goed in de behendigheid en wil heel graag wat met de baas doen!

 

♦ BAER: +/+

♦ HD: B

♦ ED: 0/0

♦ Spondylose/dish: vrij

♦ prcd-PRA: N/N

♦ PLL: N/N

♦ rcd4-PRA: N/P

♦ NCL 5: normaal

♦ NCL 12: normaal

♦ Volledig schaargebit