~ Onze Cattle heren ~

Heelersridge Firetrail Baron “Baron” (Import Australië)

Geboren op 13 februari 2009

~ BAER: +/+

~ HD: C

~ ED: 0/0

~ prcd-PRA: N/N

~ PLL: N/N

~ Volledig schaargebit

 

Voor showresultaten klik hier

Luxemburgs Kampioen

• Europees Jeugd Winner 2010

• Duits Jeugd Kampioen (VDH)

• Luxemburgs Jeugd Kampioen

• 1ste plaats jeugd klasse, World dog show – Herning, Denemarken

• De Nr. 1 op de World Dog Show – Bratislava, Slowakije

Baron is eind oktober 2013 bij ons komen wonen. Al bij de eerste kennismaking waren we helemaal weg van hem en gedurende de tijd dat hij bij ons is, is dit alleen maar meer geworden! Baron is voor ons een verschrikkelijk lieve en aanhankelijke hond, waar we echt alles mee kunnen. Vreemde mensen kunnen zijn goedkeuring echter niet verdragen…. Baron heeft een aantal prachtige nakomelingen voortgebracht, zowel in Nederland als in Duitsland en Zuid Afrika. Hij vererft mooie types met goed gangwerk en stabiele en fijne karakters. Baron is een uiterst zelfverzekerde hond en is in onze roedel dan ook duidelijk de ‘grote baas’. Een oortje draaien is genoeg om iedereen duidelijk te maken hoe hij zich voelt en wat hij bedoelt. Een ‘once in a lifetime dog’!!

 

King Arthur From Bunyip Farm “Boeddha”

Geboren op 6 maart 2014

~ BAER: +/+

~ HD: C 

~ prcd-PRA: N/N

~ PLL: N/N

~ Volledig schaargebit

 

Voor showresultaten klik hier

Nederlands Kampioen     

Boeddha is een zoon van Missy & Baron. Hij is samen met zijn zusje Pepper bij ons blijven wonen. Boeddha heeft zijn naam te danken aan het feit dat hij zo’n heerlijke bolle puppy was! Inmiddels is hij uitgegroeit tot een mooie, stevige reu met een super fijn karakter! Hij is met stip het feestbeest van onze roedel; altijd in voor het uithalen van kattenkwaad en een beetje een ongeleid projectiel…. Over de andere honden heen springen vindt hij helemaal geweldig en dan het liefst vanuit volle galop. Boeddha houdt van tuinieren, maar houdt zich hierbij eigenlijk alleen bezig met het rigoreuze snoeiwerk.  Ook water kan zijn goedkeuring verdragen. Modder ook trouwens…

 

Quantum of Solace From Bunyip Farm “Spotter”

Geboren op 1 maart 2015

~ BAER: +/+

~ HD: A

~ prcd-PRA: N/N

~ PLL: N/N

~ Volledig schaargebit

 

Voor showresultaten klik hier

 Nederlands Jeugd Kampioen

• Nederlands Kampioen

Spotter is een zoon van Missy & Darco en is samen met zijn zusje Tipper bij ons blijven wonen. De keuze om Spotter te houden was vrij vlot gemaakt; hij viel ons erg op vanwege zijn prachtige, forse lichaamsbouw en zijn ondernemende en open karakter. Inmiddels heeft hij zich ontwikkeld tot een mannetje met een geweldig karakter; lief, speels, open, sociaal en erg werklustig. Een werkelijk heerlijke hond om mee te werken en om je heen te hebben! 

 

Poseidon From Bunyip Farm “Perro”

Geboren op 25 januari 2017

~ BAER: -/-

~ prcd-PRA: N/N

~ PLL: N/N

~ Volledig schaargebit

Perro is ons niet geplande blijvertje, maar we genieten elke dag van zijn sprankelende aanwezigheid! Deze doldrieste knappe man bleek beiderzijds doof. Iets waarvan je als Cattle Dog fokker zijnde weet dat het kan, maar waarvan je hoopt dat het je nooit overkomt. Aangezien het inslapen van een 100 % gezonde hond voor ons absoluut geen optie is en er zich op dat moment geen geschikte eigenaar voor hem aandiende, is hij bij ons gebleven. En toen bleek al snel dat het opvoeden van een dove pup helemaal niet zoveel moeilijker is dan het opvoeden van een horende pup. Perro functioneert perfect in de roedel en is een blije, vrolijke, sociale hond die altijd in is voor een lolletje. 

 

Poker Face Du Mont De La Nonnenhardt “Poker” (Import Frankrijk)

Geboren op 7 augustus 2019

~ BAER: +/+

~ HD: B

~ ED: 0/0

~ Spondylose/dish: vrij

~ prcd-PRA: N/N

~ PLL: N/N

~ rcd4-PRA: N/P

~ Volledig schaargebit

 

Voor showresultaten klik hier

Deze knappe jongeman hebben wij op een leeftijd van 14 maanden geïmporteerd uit Frankrijk om onze roedel te komen versterken. Hij is in oktober 2020 bij ons komen wonen. Een prachtige verschijning uit een mooie bloedlijn, waarvan wij hopelijk in de toekomst mooie nakomelingen mogen begroeten! Poker is een vrolijke, sociale hond die al snel zijn plekje in de roedel gevonden heeft. Poker heeft een enorm hoog energiepeil en wil altijd rennen en spelen met de rest van de roedel. Die mogen op hun beurt gewoon wel graag een beetje rondscharrelen en snuffelen op het veld en zijn dus niet altijd gediend van Poker’s herhaaldelijke verzoeken tot spel…