~ Onze JRT Dames ~

Azara From Fizymiq “Faya” 

Geboren op 11 november 2013

Ruwharig

~ Patella luxatie: vrij

~ PLL: N/N

~ ECVO: vrij

~ Volledig schaargebit 

 

Showresultaten Faya

Faya is onze eerste stamboom Jack Russell. We hebben lang op haar moeten wachten, maar ze was het wachten meer dan waard! Faya is een heerlijk hondje; sociaal, grappig, lief, speels en fanatiek, maar ook een ontzettende knuffel-muts. Ze ligt graag urenlang op schoot te slapen! En dan eigenlijk het liefst onder een lekker warm fleece dekentje; haar bijnaam is dan ook nog wel eens Prinses Faya…. Maar laat u niet bedotten door dat lieve snuitje, want zoals een echte terriër betaamt, heeft deze dame ook wel pit! Muizen en mollen zijn hun leven niet zeker en worden vakkundig uitgegraven. Faya is daarnaast de onbetwiste roedelleidster. Ze heeft ons 4 prachtige nesten gegeven en is dus inmiddels ‘met pensioen’. Faya mag graag zwemmen (weer of geen weer) en is een zeer fanatiek en getalenteerd hondje in de behendigheid!

 

Tiger Lily From Bunyip Farm “Viper”

Geboren op 20 januari 2016

Ruwharig

~ Patella luxatie: vrij

~ PLL: N/N

~ ECVO: vrij

~ Volledig schaargebit

 

Showresultaten Viper

Viper is het blijvertje van ons allereerste Jack Russell Terriër nestje. Haar moeder is Faya, haar vader is James (Bam-Bam of Cathy’s Cottage). Viper is een ongelooflijk lief hondje; altijd vrolijk en vriendelijk tegen alles en iedereen. Net als moeders ligt Viper het liefst de hele avond bij het vrouwtje op schoot te slapen. Als ze niet slaapt, dan is ze aan het rennen, graven, spelen en meestal uiterst smerig aan het worden… Gelukkig zwemt ze ook graag, dan spoelt al die bagger er gewoon weer lekker af! Andere honden zijn helemaal het einde; ze wil met iedereen wel spelen. Lange wandelingen zijn favoriet en daarbij valt ze nog wel eens per ongeluk (tja) in de sloot…. Het liefst daar waar de kant lekker hoog is en ze er zelf niet meer uitkomt. Dus dan kan vrouwtje weer op de buik gaan liggen om haar uit de sloot te vissen…

 

Over The Moon From Bunyip Farm “Bibi”

Geboren op 26 augustus 2018

Ruwharig

~ Patella luxatie: vrij

~ PLL: N/N

~ ECVO: vrij

~ Volledig schaargebit

 

Showresultaten Bibi

Bibi is een dochter van Faya & Vigo. Lang getwijfeld over wel of niet aanhouden, maar uiteindelijk de verleiding niet kunnen weerstaan…. En tot op heden hebben we er geen spijt van; ze is een hondje waar je elke dag weer helemaal vrolijk van wordt! Een super lief, zacht en grappig meisje dat graag geknuffeld wordt, maar ook helemaal dol is op lange wandelingen. Als de rest vindt dat het wel ver genoeg is, kan zij nog wel even door. En door…. en door…. Om vervolgens thuis nog even te proberen iemand zo gek te krijgen voor een trekspelletje met het flostouw. Ringtraining is voor haar helemaal het einde; al die hondjes om mee te spelen! Dat spelen niet helemaal de bedoeling is, daar is ze het niet mee eens! Stom gedoe, beetje braaf aan zo’n riempje draven! Behendigheid daarentegen is helemaal haar ding; ze is super snel, wendbaar en erg handig. We zijn erg blij met deze kleine dame!

 

Point Of No Return From Bunyip Farm “Soof”

Geboren op 4 augustus 2020

Ruwharig

~ Patella luxatie: vrij

~ PLL: N/N

~ ECVO: vrij

~ Volledig schaargebit

 

Showresultaten Soof

Soof is het blijvertje uit het nest van Bibi en Igor (Jack-Tonic World Collection). Een nest van maar liefst 5 dames en 1 heertje. Keuze genoeg dus, maar was het weer lastig om tot een keuze te komen! Deze dame viel ons eigenlijk vanaf de eerste dag al op en uiteindelijk zijn we dus bij onze eerste ingeving gebleven. Soof is een pittig dametje, dat zich door niemand op de kop laat zitten! Een heerlijk ondeugend meisje dat altijd vrolijk en blij is. We zijn reuze benieuwd hoe deze prachtige, pluizige dame zich gaat ontwikkelen!

 

Guilty Pleasure From Bunyip Farm “Vesper”

Geboren op 7 maart 2022

Gladharig

~ Patella luxatie: te jong voor test

~ PLL: N/N

~ ECVO: te jong voor test

~ Volledig melkgebit

Vesper is een dochter van Viper & Diesel (Hunter Hawk Macbeth). Een heerlijk ondernemend en vrij meisje! Net als haar moeder Viper, een ontzettende kroelkip en ze ligt dan ook heel graag op schoot te slapen. We zijn benieuwd hoe Vesper zich de komende tijd gaat ontwikkelen!