~ Onze Jack’s ~

Azara From Fizymiq “Faya”

Geboren: 11 november 2013

Geslacht: teef

Vacht: ruwharig

Kleur: wit–bruin 

 

Stamboom Faya

Gezondheidsuitslagen Faya

Showresultaten Faya

Fotoalbum Faya 

Faya is onze eerste stamboom Jack Russell. We hebben lang op haar moeten wachten, maar ze was het wachten meer dan waard! Faya is een heerlijk hondje; sociaal, grappig, lief, speels en fanatiek, maar ook een ontzettende knuffel-muts. Ze ligt graag urenlang op schoot te slapen! En dan eigenlijk het liefst onder een lekker warm fleece dekentje; haar bijnaam is dan ook nog wel eens Prinses Faya…. Maar laat u niet bedotten door dat lieve snuitje, want zoals een echte terriër betaamt, heeft deze dame ook wel pit! Muizen en mollen zijn hun leven niet zeker en andere honden moeten toch altijd op hun tellen passen; spelen is leuk, maar wel zolang Faya het spel leidt! Gaat het niet naar haar zin, dan bijt ze even in een neus….

Tiger Lily From Bunyip Farm “Viper”

Geboren: 20 januari 2016

Geslacht: teef

Vacht: ruwharig

Kleur: wit-bruin

 

Stamboom Viper

Gezondheidsuitslagen Viper

Showresultaten Viper

Fotoalbum Viper

Viper is het blijvertje van ons allereerste Jack Russell Terriër nestje. Haar moeder is Faya, haar vader is James (Bam-Bam of Cathy’s Cottage). Viper is een ongelooflijk lief hondje; altijd vrolijk en vriendelijk tegen alles en iedereen. Net als moeders ligt Viper het liefst de hele avond bij het vrouwtje op schoot te slapen. Als ze niet slaapt, dan is ze aan het rennen, graven, spelen en meestal uiterst smerig aan het worden… Gelukkig zwemt ze ook graag, dan spoelt al die bagger er gewoon weer lekker af! Andere honden zijn helemaal het einde; ze wil met iedereen wel spelen. En dat niet iedereen daarvan gediend is, ach, wat geeft dat. Showen is helaas niet haar hobby; ze heeft haar kwalificatie gehaald om met haar te mogen fokken en verder laten we het daar maar bij!

Vobiset Terre Barbaresco “Vigo”   (Import Rusland) 

Geboren: 31 mei 2017

Geslacht: reu

Vacht: ruwharig

Kleur: wit-bruin

 

Stamboom Vigo

Gezondheidsuitslagen Vigo

Showresultaten Vigo

Fotoalbum Vigo

• NEDERLANDS JEUGD KAMPIOEN

Soms komt er iets op je pad waar je direct verliefd op wordt en wat je zo ontzettend graag wil hebben… en daar was Vigo! Een prachtige stamboom, super gangwerk en een koppie waar je van smelt. Vigo is geïmporteerd vanuit Rusland en door zijn fokster Elena Serova helemaal bij ons thuis gebracht. Vigo viel direct in de smaak bij de reeds aanwezige roedel en voelde zich behoorlijk snel thuis. Hij heeft een heerlijk karakter; slim, lief, sociaal en -zoals een echte Jack betaamt- lekker eigenwijs en ondeugend! Wij genieten elke dag met volle teugen van Vigo’s aanwezigheid; hij is een super aanwinst voor onze roedel!

Over The Moon From Bunyip Farm “Bibi”

Geboren: 26 augustus 2018

Geslacht: teef

Vacht: ruwharig

Kleur: wit-bruin

 

Stamboom Bibi

Gezondheidsuitslagen Bibi

Showresultaten Bibi

Fotoalbum Bibi

Bibi is een dochter van Faya & Vigo. Lang getwijfeld over wel of niet aanhouden, maar uiteindelijk de verleiding niet kunnen weerstaan…. Een pittig dametje die haar broers en zusje al vlot onder de duim had! We zijn reuze benieuwd hoe deze dame gaat uitgroeien!