~ Onze JRT Dames ~

Azara From Fizymiq “Faya”

♦ Geboren op 11 november 2013

♦ Ruwharig

Faya is onze eerste stamboom Jack Russell. We hebben lang op haar moeten wachten, maar ze was het wachten meer dan waard! Faya is een heerlijk hondje; sociaal, grappig, lief, speels en fanatiek, maar ook een ontzettende knuffel-muts. Ze ligt graag urenlang op schoot te slapen! Maar laat u niet bedotten door dat lieve snuitje, want zoals een echte terriër betaamt, heeft deze dame ook wel pit! Muizen en mollen zijn hun leven niet zeker en worden vakkundig uitgegraven.  Faya mag graag zwemmen (weer of geen weer) en is een zeer fanatiek en getalenteerd hondje in de behendigheid!

 

♦ Patella luxatie: 0/0

♦ PLL: N/N

♦ ECVO: vrij

♦ Volledig schaargebit 

 

Showresultaten Faya

 

Tiger Lily From Bunyip Farm “Viper”

♦ Geboren op 20 januari 2016

♦ Ruwharig

Viper is het blijvertje van ons allereerste Jack Russell nestje. Viper is een ongelooflijk lief hondje; altijd vrolijk en vriendelijk tegen alles en iedereen. Net als mama Faya ligt ze het liefst de hele avond bij het vrouwtje op schoot te slapen. Als ze niet slaapt, dan is ze aan het rennen, graven, spelen en meestal uiterst smerig aan het worden… Wandelen doet ze graag en daarbij valt ze nog wel eens per ongeluk (tja) in de sloot…. Het liefst daar waar de kant lekker hoog is en ze er zelf niet meer uitkomt. Zodat vrouwtje weer op de buik moet gaan liggen om haar uit de sloot te vissen…

 

♦ Patella luxatie: 0/0

♦ PLL: N/N

♦ ECVO: vrij

♦ Volledig schaargebit

 

Showresultaten Viper

 

Over The Moon From Bunyip Farm “Bibi”

♦ Geboren op 26 augustus 2018

♦ Ruwharig

Bibi is een dochter van Faya & Vigo. Lang getwijfeld over wel of niet aanhouden, maar uiteindelijk de verleiding niet kunnen weerstaan…. En tot op heden hebben we er geen spijt van; ze is een hondje waar je elke dag weer helemaal vrolijk van wordt! Een super lief, zacht en grappig meisje dat graag geknuffeld wordt, maar ook helemaal dol is op lange wandelingen. Bibi is wel een beetje verlegen; ze kijkt in nieuwe situaties altijd eerst even de kat uit de boom. Ziet ze dat alles oké is, dan komt ze helemaal los!

 

♦ Patella luxatie: 0/0

♦ PLL: N/N

♦ ECVO: vrij

♦ Volledig schaargebit

 

Showresultaten Bibi

 

Point Of No Return From Bunyip Farm “Soof”

♦ Geboren op 4 augustus 2020

♦ Ruwharig

Soof is een dochter van Bibi, uit een nest van maar liefst 5 dames en 1 heertje. Keuze genoeg dus, maar was het weer lastig om tot een keuze te komen! Deze dame viel ons eigenlijk vanaf de eerste dag al op en uiteindelijk zijn we dus bij onze eerste ingeving gebleven. En daar hebben we nog nooit spijt van gehad! Soof is een pittig dametje, dat zich door niemand op de kop laat zitten. Een heerlijk ondeugend meisje dat altijd vrolijk en blij is. Soof is een fantastisch hondje in de behendigheid, hoewel ze soms wel eens haar eigen parcours verzint… Maar dat vergeven we haar altijd maar gewoon! 

 

♦ Patella luxatie: 0/0

♦ PLL: N/N

♦ ECVO: vrij

♦ Volledig schaargebit

 

Showresultaten Soof

 

Guilty Pleasure From Bunyip Farm “Vesper”

♦ Geboren op 7 maart 2022

♦ Gladharig

Vesper is een dochter van Viper & Diesel (Hunter Hawk Macbeth). Een heerlijk ondernemend en vrij meisje! Ze is net als haar moeder Viper, een ontzettende kroelkip en ze ligt dan ook heel graag op schoot te slapen. Vesper kan zich ook heel goed buiten vermaken, weer of geen weer! Ze houdt ervan om in het zonnetje te liggen, maar als het stortregent vindt ze het ook heerlijk om buiten te zijn en heel vies te worden… Vesper is een heel makkelijk en rustig hondje dat snel tevreden is. Ze past heel goed in de roedel en is vooral dikke vriendinnen met haar halfzusje Norah! 

 

♦ Patella luxatie: 0/0

♦ PLL: N/N

♦ ECVO: vrij

♦ Volledig schaargebit

 

Showresultaten Vesper

 

Sweet Seduction From Bunyip Farm “Norah”

♦ Geboren op 19 december 2022

♦ Ruwharig

Norah is een dochter uit het eerste nest van Soof en haar vader is Diesel (Hunter Hawk Macbeth). Zoals haar naam al doet vermoeden, konden we de verleiding niet weerstaan om een pupje van onze geliefde Soof aan te houden! Norah is een heerlijk vrij, dapper en ondernemend meisje, die graag buiten is! Een heel lief knuffel meisje, maar wel een echte Terriër qua inborst! Ze staat haar mannetje in de roedel en is een fanatieke jager op muisjes en vogeltjes

 

♦ Patella luxatie: 0/0

♦ PLL: N/N

♦ ECVO: vrij

♦ Volledig schaargebit

 

Showresultaten Norah