~ Onze Jack’s ~

Azara From Fizymiq “Faya” 

Geboren op 11 november 2013

Ruwharig

~ Patella luxatie: vrij

~ PLL: N/N

~ ECVO: vrij

~ Volledig schaargebit 

 

Showresultaten Faya

Faya is onze eerste stamboom Jack Russell. We hebben lang op haar moeten wachten, maar ze was het wachten meer dan waard! Faya is een heerlijk hondje; sociaal, grappig, lief, speels en fanatiek, maar ook een ontzettende knuffel-muts. Ze ligt graag urenlang op schoot te slapen! En dan eigenlijk het liefst onder een lekker warm fleece dekentje; haar bijnaam is dan ook nog wel eens Prinses Faya…. Maar laat u niet bedotten door dat lieve snuitje, want zoals een echte terriër betaamt, heeft deze dame ook wel pit! Muizen en mollen zijn hun leven niet zeker en worden vakkundig uitgegraven. Als er geen muis of mol aanwezig is, wordt er trouwens ook wel gewoon gegraven… Faya is daarnaast de onbetwiste roedelleidster. Wordt er gekibbeld, dan grijpt Faya vaak wel in om de vrede te bewaren. Faya mag graag zwemmen (weer of geen weer) en is een zeer fanatiek en getalenteerd hondje in de behendigheid!

 

Tiger Lily From Bunyip Farm “Viper”

Geboren op 20 januari 2016

Ruwharig

~ Patella luxatie: vrij

~ PLL: N/N

~ ECVO: vrij

~ Volledig schaargebit

 

Showresultaten Viper

Viper is het blijvertje van ons allereerste Jack Russell Terriër nestje. Haar moeder is Faya, haar vader is James (Bam-Bam of Cathy’s Cottage). Viper is een ongelooflijk lief hondje; altijd vrolijk en vriendelijk tegen alles en iedereen. Net als moeders ligt Viper het liefst de hele avond bij het vrouwtje op schoot te slapen. Als ze niet slaapt, dan is ze aan het rennen, graven, spelen en meestal uiterst smerig aan het worden… Gelukkig zwemt ze ook graag, dan spoelt al die bagger er gewoon weer lekker af! Andere honden zijn helemaal het einde; ze wil met iedereen wel spelen. En dat niet iedereen daarvan gediend is, ach, wat geeft dat. Lange wandelingen zijn favoriet en daarbij valt ze nog wel eens per ongeluk (tja) in de sloot…. Het liefst daar waar de kant lekker hoog is en ze er zelf niet meer uitkomt. Dus dan kan vrouwtje weer op de buik gaan liggen om haar uit de sloot te vissen…

 

Vobiset Terre Barbaresco “Vigo”  (Import Rusland)

Geboren op 31 mei 2017

Ruwharig

~ Patella luxatie: vrij

~ PLL: N/N

~ ECVO: vrij

~ Volledig schaargebit

 

Showresultaten Vigo

• NEDERLANDS JEUGD KAMPIOEN

Soms komt er iets op je pad waar je direct verliefd op wordt en wat je zo ontzettend graag wil hebben… en daar was Vigo! Een prachtige stamboom, super gangwerk en een koppie waar je van smelt. Vigo is geïmporteerd vanuit Rusland en door zijn fokster Elena Serova helemaal bij ons thuis gebracht. Vigo viel direct in de smaak bij de reeds aanwezige roedel en voelde zich behoorlijk snel thuis. Hij heeft een heerlijk karakter; slim, lief, sociaal en -zoals een echte Jack betaamt- lekker eigenwijs en ondeugend! Vigo doet het heel erg goed in de behendigheid en verder ligt hij gewoon graag met de pootjes omhoog op de bank te snurken… Wij genieten elke dag met volle teugen van Vigo’s aanwezigheid; hij is een super aanwinst voor onze roedel! Vigo staat ter dekking voor passende teven.

 

Over The Moon From Bunyip Farm “Bibi”

Geboren op 26 augustus 2018

Ruwharig

~ Patella luxatie: vrij

~ PLL: N/N

~ ECVO: vrij

~ Volledig schaargebit

 

Showresultaten Bibi

Bibi is een dochter van Faya & Vigo. Lang getwijfeld over wel of niet aanhouden, maar uiteindelijk de verleiding niet kunnen weerstaan…. En tot op heden hebben we er geen spijt van; ze is een hondje waar je elke dag weer helemaal vrolijk van wordt! Een super lief, zacht en grappig meisje dat graag geknuffeld wordt, maar ook helemaal dol is op lange wandelingen. Als de rest vindt dat het wel ver genoeg is, kan zij nog wel even door. En door…. en door…. Om vervolgens thuis nog even te proberen iemand zo gek te krijgen voor een trekspelletje met het flostouw. Ringtraining is voor haar helemaal het einde; al die hondjes om mee te spelen! Dat spelen niet helemaal de bedoeling is, daar is ze het niet mee eens! Stom gedoe, beetje braaf aan zo’n riempje draven! Behendigheid daarentegen is helemaal haar ding; ze is super snel, wendbaar en erg handig. We zijn erg blij met deze kleine dame!

 

Point Of No Return From Bunyip Farm “Soof”

Geboren op 4 augustus 2020

Ruwharig

~ Patella luxatie: nog te jong

~ PLL: N/N

~ ECVO: nog te jong om te testen

~ Volledig melkgebit

Soof is het blijvertje uit het nest van Bibi en Igor (Jack-Tonic World Collection). Een nest van maar liefst 5 dames en 1 heertje. Keuze genoeg dus, maar was het weer lastig om tot een keuze te komen! Deze dame viel ons eigenlijk vanaf de eerste dag al op en uiteindelijk zijn we dus bij onze eerste ingeving gebleven. Soof is een pittig dametje, dat zich door niemand op de kop laat zitten! Een heerlijk ondeugend meisje dat altijd vrolijk en blij is. We zijn reuze benieuwd hoe deze prachtige, pluizige dame zich gaat ontwikkelen!

 

“Sjoerd”

Geboren op 3 april 2009

Gladharig

Sjoerd hoort eigenlijk niet op deze pagina thuis aangezien hij geen echte Jack Russell, maar een Jack Hussell is. Maar omdat hij ook gewoon bij onze roedel hoort, stellen we hem hier toch maar even voor! Sjoerd komt uit het asiel en kwam bij ons wonen toen hij 1 jaar oud was. Het bleek een hondje met een behoorlijke gebruiksaanwijzing te zijn en het heeft een poosje geduurd voor we deze helemaal uitgeplozen hadden. Sjoerd houdt niet van grote honden, sterker nog, hij heeft er een bloedhekel aan. En als je denkt dat je zelf heel groot bent en dat je die andere honden dus wel aankunt, dan kan dat wel eens tot problemen leiden. Hij is inmiddels wat ouder en wijzer geworden en gedraagt zich tegenwoordig (meestal) voorbeeldig, hoewel hij altijd een paar eigenaardigheden zal blijven houden….