~ Pupinfo ~

Af en toe zullen wij een nestje Jack Russell Terriërs fokken uit een weloverwogen oudercombinatie. Beide ouders moeten voldoen aan de gestelde gezondheidseisen voor dit ras. We staan geregistreerd als Clubfokker bij beide rasverenigingen die Nederland rijk is: de Nederlandse Vereniging Jack Russell Terriër (NVJRT) en de Jack Russell Vrienden (JRV). Clubfokker zijn houdt onder andere in dat we ons bij alle nestjes die we fokken, zullen houden aan het Verenigingsfokbeleid van beide verenigingen.

 

De pups zullen in huis worden geboren en opgroeien. Zo raken zij vertrouwd met diverse alledaagse geluiden, zoals de stofzuiger en de televisie. Daarnaast zullen zij leren omgaan met de andere honden die in huis aanwezig zijn. Vanaf  een leeftijd van 6 weken zullen de pups regelmatig mee op stap gaan, zodat zij kennis kunnen maken met de buitenwereld. Als fokker zijnde zullen wij zo goed mogelijk ons best doen om de pups een goede start qua socialisatie te geven; de rest is aan de nieuwe eigenaar!

 

Op een leeftijd van ongeveer 6 weken krijgen de pups hun eerste inenting. Ook zullen zij worden gechipt door de Raad van Beheer. Alle pups krijgen een FCI stamboom en een DNA profiel.

 

Op een leeftijd van ongeveer 8 weken mogen de pups naar hun nieuwe baasjes. Zij zijn dan ingeënt, gechipt, meerdere keren ontwormd en preventief ontvlooit. De pups krijgen een met zorg samengesteld en informatief puppypakket mee.

 

Vanzelfsprekend willen we graag dat de pups bij de juiste baasjes terecht komen. Het uitzoeken van een pup doen we dan ook samen! Onze verantwoordelijkheid als fokker eindigt wat ons betreft niet bij de verkoop van de pup; u kunt ook daarna altijd  contact met ons opnemen als er vragen of problemen zijn. We stellen het daarnaast zeer op prijs om af en toe te horen hoe het met de pups gaat. En met zo nu en dan een leuke foto, zijn we helemaal in ons nopjes!