~ Nieuws ~

21 april 2022

Vandaag met Soof naar de oogspecialist geweest voor haar eerste jaarlijkse ECVO oogonderzoek. Soof is op alle onderdelen vrij bevonden!

 

7 maart 2022:

Vandaag is Viper bevallen van 5 prachtige pups! Het zijn 3 reutjes & teefjes. Alle pups doen het prima en Viper is weer een zorgzaam en lief moedertje!

 

3 februari 2022:

Vandaag 2 leuke nieuwtjes op de Bunyip Farm! Uit een echo is gebleken dat Viper drachtig is van Diesel; de pups worden verwacht omstreeks 10 maart.

 

Daarnaast arriveerde ’s avonds onze nieuwe aanwinst uit Oekraïne: Bacardi Bonnyfart Perlyna Prykarpattya, roepnaam Yuki. Een knappe jonge man uit mooie bloedlijnen. We zijn benieuwd hoe hij gaat uitgroeien!

 

23 september 2021

Vandaag is Bibi bevallen van 7 prachtige, kerngezonde pups! Het zijn 4 reutjes en 3 teefjes. Moeder en kids maken het goed en Bibi is weer een fantastisch moedertje. Trotse vader is Admiral IZ Imperii Jamper “Admiral”.

 

5 augustus 2021

Nadat Soof gisteren groots haar eerste verjaardag heeft gevierd, was er vandaag een uitstapje naar de patella luxatie specialist. Gelukkig bleken haar knietjes prima in orde en is Soof dus patella luxatie vrij verklaard!

 

6 april 2021

Vandaag is Faya bevallen van 7 prachtige pups! Het zijn 4 reutjes en 3 teefjes. Faya is wederom een trotse en zeer zorgzame moeder!

Alle pups zijn al besproken.

 

3 maart 2021

Vandaag is uit de echo gebleken dat Faya pups verwacht van Gino (Touchstar Better Keep Secrets). De pups worden verwacht omstreeks 8 april.

 

20 oktober 2020

Vandaag is Viper wat vroeger dan verwacht bevallen. Het was een zware bevalling, die helaas niet helemaal volgens plan is verlopen. Er zijn 5 pups geboren, maar 2 werden er dood geboren. De andere 3 pups maken het prima en ook Viper is gelukkig goed bekomen van de bevalling. Het zijn 2 reutjes en 1 teefje.

 

21 september 2020

Vandaag is uit de echo gebleken dat Viper drachtig is! De pups worden verwacht omstreeks 24 oktober. Vader van de pups is onze eigen reu Vigo.

 

4 augustus 2020

Vandaag is Bibi bevallen van 6 prachtige, kerngezonde pups! Het zijn 5 teefjes en 1 reutje. Bibi is een trots en zeer zorgzaam moedertje! De vader van de pups is Igor (Jack-Tonic World Collection). Alle pups zijn al besproken.

 

16 juli 2020

Vandaag moest Vigo voor zijn jaarlijkse oogonderzoek naar de oogspecialist. Hij is wederom helemaal vrij bevonden!

 

2 juli 2020

Uit de echo is vandaag gebleken dat Bibi drachtig is van Igor (Jack-Tonic World Collection)! De pups worden verwacht omstreeks 7 augustus.

 

25 maart 2020

Vandaag zijn Bibi & Viper onderzocht door de oogspecialist in verband met hun jaarlijkse oogonderzoek. Ze zijn beide helemaal vrij bevonden!

 

1 maart 2020

Ook vandaag togen we met Vigo & Bibi naar Groningen voor een dagje show. Vigo liep de sterren van de hemel en werd in de open klasse 2e met een Zeer Goed. Bibi was helaas wat minder op haar gemak in de ring dan gisteren, maar ze kreeg wederom een fantastisch keurrapport en een mooie 2e plaats met een Uitmuntend in de tussenklasse.

 

29 februari 2020

Vandaag met Vigo & Bibi afgereisd naar de Martini Dogshow in Groningen. Vigo kreeg een mooie 2e plaats met een Uitmuntend in de open klasse. De keurmeester was zeer te spreken over Bibi; zij werd dan ook 1e in de tussenklasse met een Uitmuntend en ze verdiende een RCACIB. Tevens een werkelijk fantastisch lovend keurrapport ontvangen! 

 

16 december 2019

Vandaag is Faya bevallen van 6 prachtige, kerngezonde pups! Het zijn 4 reutjes en 2 teefjes. Moeder en kids maken het uitstekend!

 

13 november 2019

Vandaag is uit de echo gebleken dat Faya drachtig is! De pups worden verwacht rond 17 december.

 

10 november 2019

Vandaag met Vigo & Bibi afgereisd naar Beusichem om deel te nemen aan de Kampioenschapsclubmatch van de NVJRT. Vigo deed het prima in de ring en werd beoordeeld met een Zeer Goed. Bibi vond het allemaal wat spannend, maar deed het in de ring behoorlijk goed voor de eerst show! Ze kreeg een Zeer Goed met ene heel mooi en positief keurrapport.

 

20 oktober 2019

Vandaag met Vigo & Bibi naar Groningen geweest om deel te nemen aan de Clubmatch van de Noorder Kynologen Club Groningen. Vigo deed het super in de ring en werd als 1e geplaatst in de open klasse met een Uitmuntend. Tevens werd hij BESTE REU  en BESTE VAN HET RAS! Voor Bibi was het haar eerste show. Ze vond het wat spannend, maar deed het prima in de ring. Ze werd beloond met een 1e plaats in de jeugdklasse met de kwalificatie Uitmuntend. Ze werd tevens uitgeroepen tot BESTE TEEF!

 

24 september 2019

Vandaag moest Faya naar de oogspecialist voor het jaarlijkse oogonderzoek. Zij werd hierbij wederom vrij bevonden!

 

3 september 2019

Vandaag is Bibi vrij bevonden van patella luxatie! Uiteraard erg blij met deze uitslag!

 

27 juni 2019

Vandaag is Vigo voor het jaarlijkse oogonderzoek bij de oogspecialist geweest en hij is hierbij weer vrij bevonden!

 

18 mei 2019

Vandaag is Viper bevallen van 6 prachtige, gezonde pups! Het zijn 4 reutjes & 2 teefjes. Trotse papa is onze eigen Vigo. 

 

15 april 2019

Uit de echo is gebleken dat Viper drachtig is van Vigo! De pups worden verwacht omstreeks 20 mei.

 

26 augustus 2018

Vandaag is Faya bevallen van 6 prachtige, gezonde pups! Het zijn 4 reutjes en 2 teefjes. Trotse papa is onze eigen Vigo.

 

24 juni 2018

Ook vandaag mocht Vigo weer mee naar show en wel de Hanzeshow in Zwolle. Hij kreeg wederom in de jeugdklasse een 1e plaats met een Uitmuntend. Tevens werd hij RESERVE BESTE REU!

 

23 juni 2018

Vandaag mocht Vigo mee naar de IJsselshow in Zwolle. Hier kreeg hij in de jeugdklasse een 1e plaats met een Uitmuntend. Na vandaag mag hij zich NEDERLANDS JEUGD KAMPIOEN noemen! Trots op onze kleine eigenwijze man!!

 

20 juni 2018

Vandaag de laaste etappe gehad in de reeks gezondheidsonderzoeken van Vigo; patella luxatie vrij, PLL DNA vrij en ECVO vrij!!

 

9 juni 2018

Vandaag met Vigo op de Dogshow de Baronie in Tilburg geweest. Hij werd in de jeugdklasse als 1e geplaatst met een Uitmuntend. Als kersje op de taart werd hij ook nog uitgeroepen tot RESERVE BESTE REU!

 

1 april 2018

Afgelopen nacht zijn de pups van Viper & Vidar geboren! Eentje nog op 31 maart, de andere 4 op 1 april. Het zijn 4 teefjes en 1 reutje. Allemaal prachtige maskertjes en koppies! De kids doen het prima en Viper is een super moedertje!

 

4 maart

Ook vandaag moest Vigo ‘aan het werk’ op de hondenshow in Groningen. Hij behaalde een 1e plaats in de jeugdklasse met een uitmuntend. Daarnaast werd hij ook nog uitgeroepen tot BESTE JEUGDHOND  en  BESTE REU! Als kers op de taart werd hij ook nog BESTE VAN HET RAS! Super trots op onze kleine puber!

 

3 maart 2018

Vigo heeft inmiddels de leeftijd van 9 maanden bereikt, wat betekent dat hij op show in de jeugdklasse mag. Vandaag de primeur op de Internationale hondenshow in Groningen. Hij behaalde een 2e plaats met een Uitmuntend!

 

1 maart 2018

Vandaag bleek uit de echo dat Viper drachtig is! De pups worden verwacht omstreeks 3 april. De trotse vader is de prachtige Vidar (Marklivet JR O’Brian).

 

26 november 2017

Vandaag met de 3 Jacks naar de Kampioenschapsclubmatch van de Nederlandse Vereniging Jack Russell Terriër geweest. Vigo (Vobiset Terre Barbaresco) maakte vandaag zijn Nederlandse showdebuut; hij werd 1e met een veelbelovend in de jongste puppyklasse. Hij werd daarna ook nog eens uitgeroepen tot BESTE JONGSTE PUP! Super trots op de kleine man!

 

Viper (Tiger Lily From Bunyip Farm) werd 1e geplaatst met een Uitmuntend in de tussenklasse. Tevens werd ze BESTE ZELFGEFOKTE HOND VAN DE TENTOONSTELLING. Wow, heel trots op onze kleine (zelfgefokte) meid!

 

Faya (Azara From Fizymiq) eindigde in de open klasse op een 4e plaats met een Zeer Goed. We hebben een leuke, gezellige en succesvolle dag gehad!

 

7 november 2017

Vandaag arriveerde onze nieuwe aanwinst “Vobiset Terre Barbaresco” helemaal uit Rusland! Een prachtig reutje van 5 maanden oud met een fantastische stamboom! Hij is door zijn fokster al een aantal keer met succes voorgebracht op show in Rusland. We hopen met hem een mooi hondje te hebben aangekocht voor show en fok. Hij zal in Nederland door het leven gaan als “Vigo”. 

 

27 juli 2017

Zowel Faya als Viper zijn vandaag bij het jaarlijkse oogonderzoek vrij bevonden!

 

2 juni 2017

Dat fokken niet altijd leuk is, is ons vandaag maar weer eens pijnlijk duidelijk geworden. Faya is vanochtend bevallen, maar tot ons grote verdriet hebben wij alle pups moeten laten inslapen. Al snel na de geboorte bleek dat het voor deze pups niet mogelijk zou zijn om een gezond, hondwaardig bestaan te leiden. Een enorme teleurstelling; weken lang je verheugen op een mooi nestje en dan zo ineens niets meer hebben. Faya maakt het lichamelijk gelukkig goed, maar uiteraard mist zij haar pups enorm. 

 

26 april 2017

Bij de echo bleek vandaag dat Faya drachtig is! De pups worden verwacht rond 2 juni.

 

2 februari 2017

Viper is vandaag onderzocht op patella luxatie en is hierbij vrij bevonden!

 

13 november 2016

Vandaag zijn Faya & Viper op de kampioenschapsclubmatch van de Nederlandse Vereniging Jack Russell Terriër geweest. Beide dames hebben zich in de ring van hun best kant laten zien. Viper kreeg in de Jeugdklasse een Zeer Goed, met een prachtig keurverslag! Faya werd in de open klasse als 3e geplaatst met een Uitmuntend. Hiermee verdiende zij weer een mooie beker voor in de prijzenkast!

 

5 juni 2016

Vandaag heeft Viper haar showdebuut gemaakt op de kampioenschapsclubmatch van de rasvereniging Jack Russell Vrienden. Ze vond het reuze leuk en liep te dartelen in de ring! Ze werd van de 8 pups als 3e geplaatst met de kwalificatie Veelbelovend!

 

20 januari 2016

Ons eerste nestje Jacks is een feit; vandaag is Faya bevallen van 6 prachtige pups! Ze heeft het ook nog eens mooi verdeeld; het zijn 3 reutjes en 3 teefjes! Zowel Faya als de kleintjes maken het goed en Faya is een hele trotse en zorgzame mama. 

 

16 januari 2016

Vanaf vandaag sta ik officieel geregistreerd als Clubfokker bij de Nederlandse Vereniging Jack Russell Terriër! Dit houdt onder andere in dat ik mij bij alle nesten zal houden aan het Verenigingsfokbeleid.

 

18 december 2015

Vandaag met Faya bij de dierenarts geweest voor een echo, waaruit is gebleken dat ze drachtig is! De pups worden verwacht rond 20 januari 2016!

 

15 november 2015

Vandaag heeft Faya deelgenomen aan de Kampioenschapsclubmatch georganiseerd door de Nederlandse Vereniging Jack Russell Terriër. Ze kreeg hier wederom een Uitmuntend en werd 2e geplaatst in een klasse van 13! Uiterst tevreden en in het bezit van een mooie beker, gingen we weer huiswaarts!

 

4 oktober 2015

Vandaag moest Faya maar weer eens een keer op show in Zwolle. En met een super resultaat; ze kreeg in de tussenklasse een Uitmuntend en werd 1e geplaatst van de 6! Wow, zo blij met dit resultaat!!

 

18 september 2015

Vandaag op fotoshoot geweest bij Beaphar in Raalte. Faya vond het allemaal best spannend, maar dankzij het geduld van fotograaf Arwin Aberson zijn er toch een groot aantal mooie plaatjes geschoten. Hopelijk verschijnt Faya ooit eens op de verpakking van een Beaphar product of een folder! 

 

17 juni 2015

Vandaag met Faya bij de oogspecialist geweest voor het jaarlijkse ECVO oogonderzoek; zij werd hierbij op alle onderdelen vrij bevonden!

 

25 mei 2015

Vandaag is Faya op de Pinkstershow in Arnhem geweest. Zij kreeg in de tussenklas een 1e plaats met een Uitmuntend en verdiende een RCACIB. Ik ben super blij met dit resultaat en vooral met hoe Faya het gedaan heeft in de ring!

 

22 maart 2015

Vandaag met Faya op de Nederlandse Terriër Unie Show in Wijchen geweest. Al het oefenen wierp eindelijk zijn vruchten af; Faya kreeg in de jeugdklasse een Uitmuntend en werd 3e geplaatst van de 9! Een resultaat om trots op te zijn!

 

31 januari 2015

Vandaag op de Clubmatch van KC Rijssen geweest, waar Faya in haar element was en prima showde! Ze werd dan ook BESTE TEEF met een erg mooi keurverslag! Een kwalificatie kreeg zij helaas niet vanwege het niet bevoegd zijn van de keurmeester hiertoe.

 

9 december 2014

Nog meer gezondheids-nieuws betreffende Faya; vandaag de uitslag van de PLL DNA test ontvangen, hieruit blijkt dat ze PLL normaal (vrij) is!

 

25 november 2014

Vandaag is Faya bij de specialist geweest en onderzocht op patella luxatie; zij werd bij dit onderzoek vrij bevonden!

 

2 februari 2014

Faya’s showdebuut in Groningen is vandaag prima gegaan; ze werd 1e in de babyklasse met een Veelbelovend en werd BESTE BABY!

 

31 december 2013

2013 is op de valreep nog even leuk afgesloten met de komst van mijn eerste stamboom Jack Russell. Ze is afkomstig van de kennel “From Fizymiq” in Roosendaal. Haar stamboomnaam is “Azara From Fizymiq”, haar roepnaam wordt Faya. Ik hoop uiteraard op mooie showresultaten en bedank Mariëlle van de Riet voor het in mij gestelde vertrouwen!