~ Pupinfo ~

Af en toe zullen wij een nestje fokken uit een weloverwogen oudercombinatie. Onze pups groeien op in  huis. Op deze manier raken zij al jong vertrouwd met diverse alledaagse geluiden, zoals de stofzuiger en de televisie. Tevens zullen zij kennis maken met meerdere diersoorten; onder andere met pony’s, kippen, konijnen, cavia’s en duiven. Ook zullen wij vanaf een leeftijd van 6 weken de pups regelmatig mee op stap nemen, zodat zij kennis kunnen maken met de buitenwereld. Wij zullen ons uiterste best doen om de pups zo optimaal mogelijk te socialiseren!

 

Op een leeftijd van ongeveer 6 weken krijgen de pups hun eerste inenting. Tevens zullen ze worden gechipt door de Raad van Beheer. Als dit gebeurd is, wordt de BAER-test afgenomen. Hiermee wordt getest of de pups volledig horend zijn. Alle pups krijgen een FCI stamboom en een DNA profiel.

 

Op een leeftijd van ongeveer 8 weken mogen de pups naar hun nieuwe baasjes. Zij zijn dan ingeënt, gechipt, meerdere keren ontwormd en preventief ontvlooit. De pups krijgen een leuk en informatief puppypakket mee.

 

Wij fokken met passie en bezieling met onze Australian Cattle Dogs en doen alles wat in ons vermogen ligt om gezonde honden te fokken. Naast gezondheid selecteren wij de ouderdieren ook op karakter.

 

Vanzelfsprekend willen wij graag dat onze pups bij de juiste baasjes terecht komen. Het uitzoeken van een pup doen we dan ook samen! Onze verantwoordelijkheid als fokker eindigt wat ons betreft niet bij de verkoop van de pup; u kunt ook daarna altijd  contact met ons opnemen als er vragen of problemen zijn.