~ Nieuws ~

24 maart 2022:

Vandaag is Jill bevallen van 6 prachtige, kerngezonde pups. Het zijn 4 reutjes & 2 teefjes. Jill is een zorgzaam en trots moedertje. We zijn super blij met dit mooie nest en zijn benieuwd hoe ze zich gaan ontwikkelen!

 

16 februari 2022:

Vandaag is uit een echo gebleken dat Jill drachtig is van Rammstein! De pups worden verwacht omstreeks 23 maart!

 

17 september 2021

Vandaag arriveerde na lang wachten heeeel vroeg in de ochtend onze nieuwe aanwinst uit Slowakijke; Gigyago Warrigal Paws. We noemen haar Ginny. Een prachtige dame van 15 weken oud uit mooie bloedlijnen. We danken haar fokster Lenka Filipová voor haar vertrouwen in ons en we zijn zeer benieuwd hoe Ginny uit gaat groeien!

 

15 mei 2021

Zo onwerkelijk…. zo oneerlijk…. zo verdrietig…

In een week tijd van een blije, vrolijke pup naar een doodziek hondje. Ondanks het vlotte en deskundige ingrijpen van zowel onze eigen dierenarts, als van de dierenartsen van de verwijskliniek, hebben wij Hannah vanmiddag moeten laten gaan. Er was geen enkel uitzicht op genezing. Intens verdrietig om zo’n jong hondje te moeten missen….

 

21 april 2021

Vandaag is Jolly bevallen van 7 kerngezonde, prachtige pups! Na een voorspoedige bevalling zagen 6 teefje en 1 reutje het levenslicht. 

 

18 maart 2021

Vandaag is uit de echo gebleken dat Jolly drachtig is van Poker! De pups worden verwacht omstreeks 22 april.

 

26 februari 2021

Na lang wachten werd vandaag onze nieuwe aanwinst gebracht: Fleur Delacour Chobienia Forest. Een prachtige Poolse dame die door haar fokker netjes bij ons thuis werd afgeleverd. Ze zal bij ons door het leven gaan als Hannah. We danken Marcin Bartoszewski voor zijn vertrouwen in ons en we zijn zeer benieuwd hoe ze uit gaat groeien!

 

23 oktober 2020

Vandaag arriveerde onze nieuwe aanwinst uit Frankrijk; Poker Face Du Mont de la Nonnenhardt, roepnaam Poker. Een jonge, veelbelovende reu uit prachtige bloedlijnen. Wij danken zijn fokker Nicolas Weiss voor zijn vertrouwen in ons! 

 

21 maart 2020

Vandaag is Jolly bevallen van 8 prachtige, gezonde pups! Na een voorspoedige bevalling zat Jolly bijna direct in haar moederrol. Ze is reuze trots op haar kroost en verzorgt ze super! Het zijn 5 teefjes en 3 reutjes. Trotse papa is onze eigen Baron.

 

18 februari 2020

Vandaag bleek uit de echo dat Jolly drachtig is! De pups worden verwacht omstreeks 24 maart. Vader van de pups is onze eigen reu Baron.

 

24 februari 2020

De pups van Missy zijn allebei beiderzijds horend!

 

13 januari 2020

Vandaag is Missy bevallen van 5 pups, maar helaas werd 1 pupje dood geboren. Twee andere pups waren heel klein en zwak en hebben het niet gered. Dit ondanks de snelle, deskundige eerste hulp van onze dierenarts en al onze zorgen thuis. De andere 2 pups doen het gelukkig heel erg goed! Het zijn 2 rode dames.

 

9 december 2019

Uit de echo is gebleken dat Missy drachtig is van Baron! De pups worden verwacht omstreeks 13 januari 2020.

 

16 augustus 2019

Tot ons grote verdriet hebben wij vandaag afscheid moeten nemen van Senna (Lady Rosmarin van Linda’s Hoeve). Wat in eerste instantie leek op een onschuldige ontsteking, bleek een zeer agressieve, kwaadaardige en onbehandelbare vorm van kanker te zijn. Senna was onze eerste hond die we geshowd hebben tot Nederlands Jeugd Kampioen en Nederlands Kampioen. Dit ging met vallen en opstaan, want Senna was niet altijd een makkelijke dame! Ze heeft 1 nestje gehad, waar we gelukkig een prachtige dochter uit hebben aangehouden. Senna wordt enorm gemist….

 

2 augustus 2019

De pups van Pepper zijn allebei beiderzijds horend!

 

17 juni 2019

Vandaag is Pepper bevallen van 2 kerngezonde pups; het zijn een reutje en een teefje! We hadden er op de echo maar 1 gezien, dus nummer 2 was een cadeautje! Moeder & kids doen het goed. 

 

13 mei 2019

Vandaag de uitslag van de HD foto’s van Jolly ontvangen; ze is HD A met Norbergwaarde 35!

 

3 maart 2019

Ook vandaag moest Jolly weer aan het werk op de Benelux Winner show in Groningen. Wederom een spannend ervaring voor haar, maar wat deed ze het weer goed! Ze werd eerste geplaatst in de jeugdklasse met een uitmuntend en verdiende hiermee de titel BENELUX JEUGD WINSTER 2019. Hiermee sleepte ze ook de CRUFTS KWALIFICATIE 2020 in de wacht. Daarnaast werd ze ook nog eens BESTE TEEF! En alsof dat nog niet mooi genoeg is, mag ze zich vanaf vandaag ook nog eens NEDERLANDS JEUGD KAMPIOEN noemen! Wow, wat zijn we trots op onze jongedame!

 

1 maart 2019

Vandaag moest Jolly weer mee op stap naar de hondenshow in Groningen. Ondanks dat ze het best spannend vond, deed ze in de ring perfect wat we geoefend hebben! Ze werd eerste geplaatst in de jeugdklasse met een uitmuntend en werd ook nog eens BESTE TEEF!

 

1 februari 2019

Vandaag heeft Jolly haar showdebuut gemaakt op de Internationale Hondenshow in Eindhoven. Niet alleen deed ze het geweldig in de ring, maar het resultaat mocht er ook zeker zijn! Ze werd eerste geplaatst in de jeugdklasse met een uitmuntend en werd ook nog eens BESTE TEEF! Trots op onze jongedame!

 

27 juli 2018

Op een historisch hete dag van dik 36 graden, besloot Missy dat het een mooi moment was om te gaan bevallen. Maar liefst 4 dagen eerder dan uitgerekend. Een bevalling volgens het boekje, wat resulteerde in de geboorte van 2 teefjes en 1 reutje! En ze zijn ook nog eens geboren onder een prachtige bloed maan!

 

27 juni 2018

Vandaag bleek uit de echo dat Missy drachtig is van Baron! De pups worden verwacht rond 31 juli.

 

24 juni 2018

Ook vandaag togen wij met Spotter naar Zwolle voor deelname aan de Hanzeshow. Hier werd hij 2e in de open klasse met een uitmuntend. Hij werd tevens RESERVE BESTE REU. Dit was het laatste puntje dat Spotter nog nodig had voor zijn kampioenschap; vanaf vandaag mag hij zich NEDERLANDS KAMPIOEN  noemen!

 

23 juni 2018

Vandaag moest Spotter weer eens aan de bak op show en wel bij de IJsselshow in Zwolle. Hier kreeg hij in de open klasse een 2e plaats en werd hij tevens RESERVE BESTE REU!

 

30 maart 2018

Vandaag zijn de pups van Senna & Spotter geboren. Helaas wilde de geboorte niet vlotten en was een keizersnede nodig. Er zijn 7 pups geboren, 3 reutjes en 4 teefjes. Helaas heeft 1 reutje het niet gered. De overige pups maken het goed en ook met Senna gaat het prima. Ze moest even wennen aan haar moederrol, maar is er inmiddels niet meer bij weg te slaan!

 

1 maart 2018

Vandaag bleek uit de echo dat Senna drachtig is! De pups worden verwacht omstreeks 2 april. Trotse papa is onze eigen reu Spotter. 

 

5 november 2017

Ook vandaag weer voor dag en dauw op pad om wederom onze mannen Boeddha & Spotter te showen in Bleiswijk. Vandaag hadden we een Britse keurmeester, die Boeddha een Uitmuntend gaf en hem benoemde tot BESTE REU. Hij kreeg dus wederom een CAC en een CACIB. Dit puntje had hij nog nodig, dus vanaf vandaag mag onze zelf gefokte Boeddha zich NEDERLANDS KAMPIOEN noemen! Zo trots!

Spotter werd vandaag 2e in de open klas met een Zeer Goed, omdat hij zich niet helemaal op zijn gemak voelde in de ring vandaag. Hij kreeg wel een zeer mooi keurverslag!

 

4 november 2017

Vandaag naar de internationale hondenshow in Bleiswijk geweest met Boeddha & Spotter. De Noorse keurmeester gaf zowel Boeddha als Spotter een Uitmuntend. Boeddha werd BESTE REU en verdiende hiermee een CAC en een CACIB. Hij werd ook nog eens verkozen tot BESTE VAN HET RAS! Spotter werd RESERVE BESTE REU en kreeg een RCAC en een RCACIB! Super trots op deze mooie resultaten!

 

 

8 oktober 2017

Ook vandaag togen wij naar Zwolle, dit keer  voor de Hanzeshow, met Boeddha en Spotter. Vandaag reuze trots op Boeddha, die 1e werd in de Open klasse met een uitmuntend. Hij werd ook BESTE REU en als kers op de taart ook nog eens BESTE VAN HET RAS! Hij ging naar huis met een CAC en een CACIB. Spotter werd 2e in de Open Klasse met een Zeer Goed.

 

7 oktober 2017

Vandaag moesten Boeddha & Spotter na een rustperiode maar weer eens op show en wel naar de IJsselshow in Zwolle. En dat was de moeite waard; Boeddha werd in de Open klasse 2e met een uitmuntend en verdiende een RCACIB. Spotter werd in de Open klasse 1e met een uitmuntend en werd ook nog eens verkozen tot BESTE REU! Hij verdiende hiermee een CAC en een CACIB.

 

 

1 augustus 2017

Een beetje eerder dan verwacht is Pepper vandaag bevallen van 8 prachtige, kerngezonde pups! Het zijn 6 reutjes en 2 teefjes. Alle pups doen het goed en Pepper is een prima moedertje!

 

29 juni 2017

Vandaag bleek uit de echo dat Pepper drachtig is! We verwachten de pups rond 3 augustus.

 

26 januari 2017

Missy is afgelopen nacht bevallen van 2 prachtige pups; een reutje en een teefje!  

 

22 december 2016

Vandaag bleek uit de echo dat Missy drachtig is van Duchy (Nucky Thompson des Poenjaap)! De pups worden verwacht rond 26 januari 2017.

 

2 oktober 2016

Vandaag zijn we op de Hanzeshow in Zwolle geweest, waar we alleen Pepper mee hadden genomen. Ze kreeg wederom een 1e plaats Uitmuntend in de open klasse.

Tevens werd zij verkozen tot BESTE TEEF  en ook nog eens tot BESTE VAN HET RAS!

Pepper mag zich vanaf vandaag ook NEDERLANDS KAMPIOEN noemen! 

 

 

 

 

 

 

1 oktober 2016

Vandaag zijn we op de IJsselshow in Zwolle geweest met 3 van onze Bunyip Farm hondjes. Ze hebben het alledrie echt super gedaan! Spotter werd in de tussenklasse 1e met een Uitmuntend. Tevens werd hij RESERVE BESTE REU! Boeddha werd 1e in de open klasse met een Uitmuntend. Hij werd tevens verkozen tot BESTE REU  en ook nog eens tot BESTE VAN HET RAS! Zusje Pepper werd 1e in de open klasse met een uitmuntend en werd ook nog eens RESERVE BESTE TEEF!

 

15 september 2016

Vandaag hebben we de HD uitslag van Spotter ontvangen; hij is door de Raad van Beheer beoordeeld als HD A met een Norbergwaarde van 38!

 

18 juli 2016

Vandaag hebben we de HD uitslag van Tipper ontvangen; ze is door de Raad van Beheer beoordeeld als HD A met een Norbergwaarde van 40!

 

5 juli

In september 2015 is onder andere Pepper op fotoshoot geweest bij Beaphar. Pepper staat nu afgebeeld op een Sales Sheet in China; de eerste stap naar het worden van een beroemdheid ? !

 

9 april 2016

Vandaag is Spotter op show geweest in Utrecht, waar hij een 1e plaats in de jeugdklasse kreeg met een Uitmuntend.  Hierdoor en door eerder behaalde resultaten, mag hij zich vanaf vandaag  NEDERLANDS JEUGD KAMPIOEN noemen!

 

19 maart 2016

Vandaag met 3 honden op show geweest in Hazerswoude-Dorp. Een plezierige ambiance op deze locatie en ook nog mooie resultaten behaald vandaag! Pepper kreeg een 1e plaats in de open klasse met een Uitmuntend. Tevens werd zij vandaag BESTE TEEF en zij verdiende hiermee een CAC en CACIB! Senna werd 1e met een Uitmuntend in de kampioensklasse en werd RESERVE BESTE TEEF. Spotter deed het weer heel netjes in de ring en werd tweede geplaatst met een Zeer Goed. Tevreden gingen we weer huiswaarts!

 

6 maart 2016

Vandaag is Spotter mee geweest op hondenshow in Groningen, waar hij het prima heeft gedaan. Het was de eerste keer dat hij alleen op show mee ging, dus dat was best even spannend zonder de steun van de roedel! Gelukkig deed hij in de ring keurig alles wat we geoefend hebben. Met als resultaat dat hij in de jeugdklasse als eerste werd geplaatst met een Uitmuntend. Tevens werd hij BESTE JEUGDHOND en ook nog eens RESERVE BESTE REU!

 

 

 

 

 

 

21 december 2015

Vandaag heeft Desiree met Pepper deelgenomen aan de kerstwedstrijd op het Show Dog Centre in Zwolle. Hier trainen we al geruime tijd met veel plezier wekelijks met onze honden.  Deze wedstrijd stond helemaal in het teken van hoe de hond wordt voorgebracht en of de combinatie een mooi geheel vormt. Iedereen was in gala en de honden zagen er allemaal piekfijn uit! We kregen een mooie eerste plaats in onze categorie en tot mijn grote verbazing werd ik door de keurmeester uitgeroepen tot Best in Show! We gingen naar huis met de felbegeerde Santa Claus Cup, een enorme wisseltrofee! Hij heeft het komende jaar een mooi plekje op de schoorsteen en volgend jaar gaan we hard ons best doen hem weer mee naar huis te nemen!

 

19 december 2015

Vandaag op show geweest in Cuijk. Pepper werd 1e met een Uitmuntend in de tussenklasse en verdiende een RCACIB. Tipper werd in de jeugdklasse 2e geplaatst met een Uitmuntend. Spotter werd 1e in de jeugdklasse met een Uitmuntend en verdiende hiermee zijn eerste puntje voor het Nederlands Jeugdkampioenschap!

 

3 oktober 2015

De deelname aan de hondenshow in Zwolle is zeer succesvol verlopen voor onze Bunyip Farm hondjes!

Tipper en Spotter maakten vandaag in de puppyklasse hun showdebuut en werden allebei 1e met een Veelbelovend! Spotter werd ook nog eens BESTE PUPPY! Zusje Maya (For Your Eyes Only From Bunyip Farm) was vandaag ook van de partij; zij kreeg een mooie 2e plaats met een Veelbelovend! Pepper werd 1e in de tussenklas en zij werd vandaag ook nog BESTE TEEF! Senna werd 1e in de kampioensklasse en werd RESERVE BESTE TEEF! Wij zijn zeer trots op de behaalde resultaten!

 

18 september 2015

Vandaag met Senna, Pepper en Jack Russell Terriër Faya naar Raalte geweest voor een fotoshoot bij Beaphar! Hier zijn door fotograaf Arwin Aberson van alledrie de dames erg mooie foto’s geschoten. Misschien zien we dus onze hondjes nog eens terug op de verpakking van een Beaphar product of een informatiefolder! 

 

 26 juli 2015

Vandaag op de hondenshow in Rotterdam geweest, waar Senna in de open klas een Uitmuntend kreeg en 1e werd geplaatst.

Tevens werd zij BESTE TEEF  en ook nog eens BESTE VAN HET RAS!

Door dit mooie resultaat is zij vandaag NEDERLANDS KAMPIOEN GEWORDEN!!

 

16 juni 2015

We hebben de uitslag van het HD onderzoek van Pepper ontvangen; HD A met een Norbergwaarde van 40! Daarnaast is uit DNA onderzoek gebleken dat ze PLL normaal is. Twee super uitslagen waar we erg blij mee zijn!

 

6 juni 2015

Vandaag zijn we op de hondenshow in Oss geweest, waar onze Bunyip Farm hondjes het weer prima gedaan hebben! Boeddha werd 1e in de jeugdklas met een Zeer Goed. Pepper werd 1e in de jeugdklas met een Uitmuntend, waarmee zijn een JCAC in de wacht sleepte. Tevens werd zij BESTE TEEF waarmee ze haar eerste CAC verdiende! Als kersje op de taart werd ze ook nog eens BESTE VAN HET RAS! Senna werd 1e in de open klas met een Uitmuntend en zij werd tevens RESERVE BESTE TEEF. Hiermee verdiende ze een RCAC en CACIB.

 

23 mei 2015

Vandaag met Senna, Boeddha en Pepper op de Pinkstershow in Arnhem geweest. Boeddha werd in de jeugdklasse als 1e van de 3 reuen geplaatst met een Zeer Goed en met een subliem keurverslag! Pepper kreeg in de jeugdklasse een Uitmuntend en werd 3e geplaatst. Senna startte vandaag voor het eerst in de Open Klasse waar zij met een Uitmuntend een 1e plaats kreeg. Zij verdiende vandaag een RCACIB.

 

20 april 2015

Vandaag zijn we met de pups naar Dierenziekhuis Drachten geweest voor de BAER test. Hieruit bleek dat alle 8 pups beiderzijds horend zijn!

 

1 maart 2015

Vandaag is Missy bevallen van maar liefst 8 prachtige pups! Het zijn 4 reutjes en 4 teefjes! Zowel moeder als pups maken het goed en Missy toont zich wederom een fantastische moeder!!

 

7 februari 2015

Vandaag op Dogshow Eindhoven geweest waar we een succesvolle show hebben gehad! Pepper kreeg een Uitmuntend en werd als 1e geplaatst in de jeugdklasse waarmee zij een JCAC verdiende! Zij werd ook nog eens RESERVE BESTE TEEF waarmee ze haar eerste RCAC verdiende! Senna werd in de tussenklasse ook 1e met een Uitmuntend en ze werd vandaag BESTE TEEF waarmee zij een CAC en CACIB in de wacht sleepte!

 

31 januari 2015

Vandaag op de Clubmatch van KC Rijssen geweest, waar Pepper super showde en dan ook beloond werd met een Uitmuntend. Zij werd BESTE TEEF en BESTE VAN HET RAS. In de erering werd ze negende van de rasgroep!

Ook Boeddha deed het prima; hij kreeg een Uitmuntend en werd BESTE REU!

 

28 januari 2015

Vandaag is uit de echo gebleken dat Missy drachtig is! We verwachten de pups rond 2 maart.

 

16 januari 2015

Vandaag de uitslagen van de PLL DNA testen van Missy & Senna ontvangen; beide dames zijn PLL normaal!

 

4 oktober 2014

Vandaag heeft Baron het prima gedaan op de show in Zwolle; hij werd BESTE REU waarmee hij een CAC en CACIB verdiende. Tevens werd hij vandaag  BESTE VAN HET RAS!

 

15 september 2014

Na maanden klussen, klussen en nog eens klussen hebben we eindelijk ons intrek genomen in ons nieuwe huis! Een heerlijke plek voor onszelf en voor onze honden!

 

21 juni 2014

Senna is vandaag op de show in Uden 1e in de jeugdklas geworden met een Uitmuntend.

Hiermee behaalde zij de titel NEDERLANDS JEUGD KAMPIOEN!!

Tevens werd zij vandaag BESTE JEUGDHOND VAN HET RAS!

 

5 april 2014

Vandaag is Senna op de show in Utrecht 1e in de jeugdklas geworden met een Uitmuntend. Tevens werd zij BESTE TEEF, waarmee zij een CAC in de wacht sleepte!

 

6 maart 2014

Vandaag is Missy bevallen van 5 kerngezonde pups; het zijn 3 teefjes en 2 reutjes!

 

7 februari 2014 

Vandaag op de show in Eindhoven hebben zowel Baron als Senna het prima gedaan; Baron werd BESTE REU en verdiende hiermee een CAC en CACIB.

Senna werd eerste in de jeugdklasse; zij kreeg een Uitmuntend en een CAC.

 

3 februari 2014

Vandaag is uit de echo gebleken dat Missy drachtig is! We verwachten de pups rond 6 maart.

 

 

1 december 2013

Senna is vandaag op de Kampioenschapsclubmatch van de Australian Cattle Dog en Kelpie Vereniging BESTE PUPPY geworden!

 

 

27 oktober 2013

Met trots stellen wij onze nieuwe aanwinst voor: HEELERSRIDGE FIRETRAIL BARON! We zijn erg blij met zijn komst en hopen op mooie showresulaten en uiteraard op een paar mooie nakomelingen! Wij danken Zuzana Behne van “Va Bene’ kennel in Duitsland voor haar vertrouwen in ons!

 

29 september 2013

Op Senna’s allereerste show in Maastricht, heeft zij het direct prima gedaan! Ze werd BESTE PUPPY en mocht meelopen in de erering met alle beste puppy’s van de dag. Hierbij werd zij geplaatst bij de beste 7 van de dag! Helaas net geen podiumplaats behaald, maar uiteraard zijn wij erg blij met het resultaat van haar eerste show!

 

26 september 2013 

Vandaag de uitslag van de Raad van Beheer ontvangen over de HD foto’s van Missy:

Ze is HD A met Norbergwaarde 35!