SBN Poeder  duif.

“Stephanus Black Neutraliserend Poeder.”

 

SBN poeder duif is een 100 % natuurlijk voedingssupplement.

 

SBN poeder duif is samengesteld uit uitgekiende hoogwaardige ingrediënten.

 

SBN poeder duif is ontwikkeld als middel om de werking van gifstoffen. welke aangetoond in het hedendaagse duivenvoer aanwezig zijn, teniet te doen. Het is zeer waarschijnlijk en aannemelijk, dat deze toxines het centraal zenuwstelsel en daarmee o.a. het vermogen tot oriëntatie, bij diverse diersoorten aantast dan wel verstoord.

 

SBN poeder duif met een katalyserend vermogen, optimaliseert de spijsvertering van de postduif dusdanig dat een opname van de voedingsstoffen tot wel 95% toeneemt.

 

SBN poeder duif  draagt bij tot een stabiele darmwerking en draagt daardoor bij tot een individu met een sterke weerstand die mede minder gevoelig is voor bacteriële infecties.

 

SBN poeder duif zorgt voor ontgifting middels adsorptie van de toxines.

 

SBN poeder duif draagt, door de toevoeging van magnesiumoxide, bij tot een vermindering van de stressgevoeligheid van de duif.

 

SBN poeder duif   is tijdens het productieproces mechanisch verwerkt gezuiverd en gezeefd, tot een zeer fijn poeder met een korrelgrootte tussen 2 en 400 micron. De korrels op zich zijn poreus door een fijn gangenstelsel. Hierdoor werkt het poeder als een magneet waardoor het de gifstoffen, toxines, aan zich bindt.

 

SBN poeder duif is uitgekiend samengesteld uit de stoffen: actieve kool, gedolven koolstof, natuurlijke aluminiumsilicaten, magnesiumoxide, L – tryptofaan, ijzer, koper, vit. E, vit. B12.

 

SBN poeder duif werking:   Doordat het poeder grotendeels uit een amorf, driedimensionaal,  fossiel koolstofvorm bestaat, met een grote hoeveelheid negatief geladen zuurstofmoleculen aan de buitenkant van het mineraal, werkt deze zowel ontgiftend als stimulerend betreffende de organische afbraak tijdens de spijsvertering. En draagt bij tot een stabiele werking van het spijsverteringsproces. 

 

SBN poeder duif passeert het maag/darm kanaal van de duif middels toevoeging aan het duivenvoer. Tijdens de passage zal het de vrijkomende toxines aan zich binden zodat de schadelijke werking van de toxines niet tot uiting komen. Het SBN poeder zelf wordt als zodanig niet verteerd en wordt ook niet opgenomen in de stofwisseling. Het SBN poeder verlaat onveranderd, met aan zich gebonden de vrijgekomen toxines, via de mest de duif.