6 februari 2023: 7 weken oud vandaag en wat zijn de weken weer omgevlogen! Dit was alweer de laatste fotoshoot met zijn allen, want komend weekend gaan de pups al weer uitvliegen. Wat hebben we van ze genoten; stuk voor stuk prachtige pups met heerlijke karakters! We zijn heel benieuwd hoe ze zich de komende tijd gaan ontwikkelen. We wensen de nieuwe baasjes alvast heel veel plezier en geluk met hun nieuwe huisgenootje!

 

Wegens annulering is er nog 1 teefje op zoek naar een geschikt baasje!

 

30 januari 2023: 6 weken oud vandaag en wat zijn het toch een heerlijke pups! Ze genieten volop van hun ontdekkingsreis in de tuin, maar kunnen zich bij slecht weer ook binnen nog prima vermaken. Ze eten inmiddels al prima harde brokjes en krijgen nog een paar keer per dag wat slokjes melk van mama Soof. Die heeft hier lang niet altijd meer zin in, dus langzaamaan moeten ze op eigen pootjes gaan staan! Morgen gaan ze mee op stap naar de dierenarts voor hun eerste vaccinatie en gezondheidscheck, benieuwd hoe ze dat gaan doen!

 

23 januari 2023: 5 weken oud. Vandaag zijn de pups voor het eerst even buiten geweest. Dat was uiteraard even een beetje spannend, maar ook heel leuk! Ze gingen alle 4 al vlot dapper op onderzoek uit. Even gauw wat foto’s gemaakt en toen maar weer naar binnen, want ze hadden het inmiddels wel wat koud gekregen! Na nog even in de huiskamer gespeeld te hebben, heerlijk met zijn allen in het mandje in slaap gevallen om alle nieuwe indrukken te verwerken. De rust was echter van korte duur, want al vlot na het buitenspeel-avontuur kwam de medewerkster van de Raad van Beheer langs om ze te voorzien van hun chip en een dna sample af te nemen. Een drukke dag dus voor de pupjes!

 

17 januari 2023: 4 weken en 1 dag oud vandaag en wat is dit toch altijd een heerlijke leeftijd! De pups worden elke dag een stukje actiever, handiger en speelser. Ze zijn al een paar dagen druk bezig met het verkennen van de huiskamer en gaan telkens een stukje verder. Wel alles onder toeziend oog van mama Soof, want die is nog steeds super wijs met haar kids!

 

9 januari 2023: 3 weken oud vandaag. De pups worden met de dag leuker; ze spelen met elkaar, kwispelen, grommen en racen door de werpkist! Nou ja, ze proberen te racen, maar aangezien ze aan de stevige kant zijn is waggelen eigenlijk een beter woord…. Soof is nog steeds heel wijs met haar kroost, maar gelukkig wil ze ook steeds wat vaker en langer weer heerlijk bij ons op de bank liggen!

 

2 januari 2023: 2 weken oud vandaag! Bij 2 pups zijn de oogjes al wagenwijd open, de andere twee wilden er even mee wachten tot na de fotoshoot….. De kleintjes groeien nog steeds als kool en beginnen steeds wat meer in de werpkist rond te kruipen. 

 

26 december 2022: 1 week oud vandaag en wat doen ze het goed! De pups hebben op dag 6 allemaal al hun geboortegewicht verdubbeld. Soof is een fantastisch lieve en zorgzame moeder. Ze is gelukkig heel vlot hersteld van de keizersnede en voelt zich goed. We genieten enorm van het kleine grut! 

 

20 december 2022: Gisteren is Soof bevallen van 4 prachtige pups; het zijn 3 teefjes en 1 reutje. De bevalling ging helaas niet zoals gehoopt; de eerste 2 pups zijn thuis geboren, maar dit ging zeer moeizaam. De andere pups zijn met een keizersnede ter wereld gekomen. Soof is al heel goed hersteld van de operatie en eet en drinkt goed. Ze is een super trotse en zorgzame moeder! De pups zijn de eerste dag allemaal al in gewicht toegenomen en liggen er heerlijk tevreden bij. Bij deze de eerste kiekjes van ons prachtige nestje!