26 januari 2020: Bijna 6 weken oud. Ook deze week de fotoshoot een dagje vervroegd vanwege het hele aardige weer van vandaag en de slechtere voorspeling voor morgen. Eindelijk lekker buiten geweest op het gras! Een stukje tuin verkend en voorbij razende auto’s gezien en gehoord. De ene pup was wat dapperder dan de andere, maar na een minuut of 10 vonden alle pups het erg leuk buiten. Daarna weer lekker naar binnen en een slokje melk van mams gekregen. De rest van de middag bijkomen van alle nieuwe indrukken!

19 januari 2020: Bijna 5 weken oud! De fotoshoot even een dagje vervroegd deze week. De pups vinden het helemaal geweldig om in de huiskamer te rennen en te spelen en zijn druk doende om alles te verkennen. Hopelijk werkt het weer een beetje mee, zodat de komende week ook even naar buiten kunnen. Faya zorgt nog steeds goed voor haar kroost, maar is er inmiddels ook vaak een paar uurtjes bij weg. Ze eet heel graag de restje puppypap op, maar helaas voor haar blijft er steeds minder over!

 

13 januari 2020: 4 weken oud vandaag. De pups worden elke dag handiger, sneller en vocaler! Ze zijn inmiddels voorzichtig de huiskamer aan het verkennen, waarbij de ene pup wat enthousiaster en dapperder is dan de andere! Ook hebben ze al brokjespap gegeten, wat bij iedereen direct in de smaak viel! Ze reageren al enorm op mijn stem, zeker nu die stem betekent dat er een lekker papje volgt!

6 januari 2020: 3 weken oud vandaag. Alle pupjes kijken inmiddels dapper de wereld in en gaan steeds meer reageren op geluid. Er wordt fanatiek rond gewaggeld en er wordt door sommigen al enthousiast gekwispeld, zo leuk! Stil zitten voor de foto’s was er vandaag ook niet echt bij, maar uiteindelijk is het toch weer gelukt wat leuke plaatjes te schieten. De namen zijn goedgekeurd door de Raad van Beheer en die hebben we dan ook maar vast gekoppeld aan de pups.

 

30 december 2019: 2 weken oud vandaag. Slechts 1 dame heeft haar oogjes open, de rest heeft niet zo’n haast om te wereld te gaan bekijken! Misschien wachten ze gewoon even tot na de jaarwisseling, eigenlijk ook wel zo verstandig! Alle pups groeien goed en gaan steeds meer proberen wat te lopen in plaats van te kruipen. Eentje rende er tijdens de foto’s maken al behoorlijk vlot over de bank…dat belooft wat voor de fotoshoot van volgende week. De pupjes hebben inmiddels de eerste ontworming en pedicure behandeling ook al gehad. Waren ze iets minder blij mee…

 

23 december 2019: Vandaag zijn de pupsels al weer 1 week oud, wat vliegt de tijd toch! De melkgift van Faya liet de eerste paar dagen een beetje te wensen over, maar inmiddels lijkt ze slagroom te geven en groeien de pups allemaal super goed! De neusjes en voetjes zijn al een stuk minder roze, wat veranderen ze toch altijd weer snel!

17 december 2019: Gisteren is Faya bevallen van 6 prachtige, gezonde pups! De eerste pup liet wat lang op zich wachten, maar toen die er eenmaal was ging de rest voorspoedig. Faya is wederom een trotse en zorgzame moeder. Hieronder even de eerste kiekjes van de pups. De portretjes maken viel niet mee, want even stil liggen was er niet bij…. Uiteindelijk toch van alle kleintjes een redelijke eerste foto kunnen maken!