Alle pups zijn al besproken!!!

 

20 april 2021: 2 weken oud vandaag! De pups groeien allemaal goed en een paar hebben de oogjes al open. Het foto’s maken was weer een hele uitdaging, want dat stil liggen valt nog niet mee… En dan denk je als pup zijnde alles wel gehad te hebben voor deze dag, maar dan krijg je vervolgens ook nog zo’n vieze wormkuur in je bekkie, bah!

13 april 2021: 1 week oud vandaag! Het kleinste reutje heeft het ondanks alle extra zorg helaas niet gered. De overige 6 pups doen het gelukkig inmiddels goed! Ze hadden allemaal een wat trage start doordat Faya de eerste dagen nog niet voldoende melk gaf en niet helemaal fit was. De pups groeien nu elke dag flink en kruipen actief de werpkist door. Faya voelt zich inmiddels top en vervult haar moederrol weer fantastisch!

 

 

 

6 april 2021: Vandaag zijn de pups van Faya & Gino geboren! Na een lange dag en een nog langere nacht, zagen maar liefst 7 pups het levenslicht! Het zijn 4 reutjes en 3 teefjes. Het kleinste reutje heeft een moeilijke start gehad, maar we doen ons uiterste best om hem aan de gang te krijgen! Faya is wederom een trotse en zorgzame moeder.