22 september 2020: 7 weken oud alweer vandaag en wat zijn de weken toch weer omgevlogen! De laatste fotoshoot met zijn allen, want begin volgende week gaan ze al weer uitvliegen. We hebben genoten van dit heerlijke, probleemloze nest. Allemaal knappe pups, ieder met zijn/haar eigen charme. Stuk voor stuk vrije, open en ondernemende hondjes. We geven ze met veel vertrouwen mee met hun nieuwe baasjes om de wijde wereld te gaan verkennen!

15 september 2020: 6 weken oud en wat een fantastisch weer om lekker buiten te spelen! De pups zijn ook echt heel graag buiten en verkennen dapper onze (best wel grote) tuin. Ze zijn alle 6 heerlijk vrij en ondernemend. Zoals het echte dames betaamt, is er onderling af en toe al wel wat strijd gaande… 

8 september 2020: 5 weken oud vandaag. Helaas geen weer om buiten te spelen, maar gelukkig kunnen ze zich binnen ook prima vermaken! Gisteren zijn de pups van de werpkist verhuisd naar een mooie grote puppyren. Heerlijk de ruimte om te spelen en te rennen! Om vervolgens weer heerlijk samen in slaap te vallen in hun mandje….wat een leven!

1 september 2020: 4 weken oud vandaag en voor het eerst naar buiten! Gisteren zijn de pups al begonnen met het verkennen van de woonkamer, maar buiten is toch wel weer een heel ander verhaal! De meeste pups gingen na een paar minuten wennen al wel op onderzoek uit en dit allemaal onder het toeziend oog van mama Bibi. De pupjes doen het nog steeds allemaal fantastisch, wat een heerlijk nest!

25 augustus 2020: 3 weken oud vandaag. De oogjes en oortjes zijn open en de pups beginnen met elkaar te spelen. Lekker onbeholpen allemaal nog, want omvallen gaat nog steeds veel makkelijker dan lopen! Sommige pups zijn een beetje smoezelig, omdat ze vanochtend net hun eerste portie pap geprobeerd hebben te eten. Beetje een rommeltje geworden…

18 augustus 2020: 2 weken oud vandaag en wat doen ze het goed! Ze groeien nog steeds als kool, ze beginnen al te lopen en er klauteren er zelfs al een paar over het randje naar mama’s privé gedeelte! Jammer dat ze met het open doen van de oogjes wat minder vlot zijn, maar ja, je kunt niet alles hebben! Ook de fotoshoot van vandaag was weer een uitdaging; allemaal net wakker, dus even stil liggen was er niet bij!

11 augustus 2020: De pups zijn vandaag alweer 1 week oud en wat is die eerste week weer omgevlogen! Bibi is een fantastische moeder; lief & toegewijd, maar gelukkig denkt ze ook aan zichzelf. Ze mag graag al een poosje uit de werpkist zijn om lekker onder de bank op de koele vloer te liggen. De pups zijn vanaf de eerste dag goed gegroeid en hebben hun geboortegewichten al bijna verdubbeld!

4 augustus 2020: Vandaag is Bibi bevallen van 6 prachtige, kerngezonde pups! Het zijn 5 teefjes en 1 reutje. Moeder & kids maken het allemaal prima. Bibi is een trots en zeer zorgzaam moedertje. Ze vindt het helemaal niet fijn als we de pups even wegpakken om te wegen, dus het maken van de portretfoto’s stellen we even een weekje uit. Bij deze al wel wat eerste kiekjes van ons prachtige 6 tal!