21 oktober 2021: 4 weken oud vandaag en ze worden met de dag leuker! De afgelopen dagen is het dappere zestal druk bezig geweest met het verkennen van de huiskamer. Daarnaast wordt er fanatiek geoefend met blaffen, zodat ze hierin zeer bedreven zullen zijn op het moment dat ze naar hun nieuwe baasjes gaan :)! Aangezien ze steeds actiever worden, zijn ze inmiddels ook al verhuisd naar het grotere deel van de werpkist. Hier kunnen ze ook goed bekeken worden door de rest van de Russell familie, waar vooral onze jongste telg Soof erg blij mee is! En ook zijn ze deze week begonnen met het eten van pap; dat ging er vanaf de eerste keer direct al goed in! De kliekjes zijn natuurlijk voor mama!

 

14 oktober 2021: 3 weken oud vandaag en wat doen ze het gelukkig weer goed! Alle pups groeien als kool en beginnen steeds actiever de werpkist door te waggelen. De oogjes en oortjes zijn open, dus het ontdekken van de wereld kan gaan beginnen! De stamboomnamen zijn goedgekeurd door de Raad van Beheer, dus we hebben ze vandaag ook maar meteen hun naam toebedeeld.

 

 

7 oktober 2021: 2 weken oud vandaag. We hebben een bewogen en emotionele week achter de rug. Een groot aantal van onze honden hebben te kampen gehad met een virus, dat gepaard ging met braken en diarree. Helaas werd ook Bibi hier ziek van en een dag later volgden alle pups. Ondanks snel ingrijpen door onszelf en onze dierenarts, hebben we maandagnacht reutje 4 moeten laten inslapen. Dagenlang zijn we dag en nacht in touw geweest om de pups en Bibi intensief te verzorgen. Gelukkig is de diarree inmiddels onder controle en krabbelen alle pups weer langzaam op. Ook Bibi voelt zich beter, hoewel ze nog steeds erg moe is en nog niet helemaal ons eigen kleine, blije meisje is. 

 

Deze week helaas even geen nieuwe foto’s. We hebben de pups afgelopen dagen zoveel (teveel) in handen gehad, dat we ze nu hun rust graag even willen gunnen. We zullen volgende week extra ons best doen om ze mooi op de foto te zetten!!

 

30 september 2021: 1 week oud vandaag en wat doen ze het goed! Alle pups groeien vanaf dag 1 als kool en zijn duidelijk tevreden. Bibi is echt een fantastische moeder; super zorgzaam voor haar pups, maar ze vindt het ook heel fijn om regelmatig even bij ze weg te zijn en lekker languit in de huiskamer te liggen. Vandaag is iedereen voor het eerst apart op de foto geweest en dat viel nog niet mee…. Ze waren net allemaal wakker en dan is even stilliggen voor de foto er niet bij….

 

24 september 2021: Gisteren is Bibi bevallen van 7 prachtige, gezonde pups! Het zijn 4 reutjes en 3 teefjes. Moeder en kids maken het prima en Bibi is weer een zorgzaam en trots moedertje. Alle pups zijn de eerste dag al wat in gewicht toegenomen. Hieronder de eerste familiekiekjes!