24 november 2020: 5 weken oud vandaag en het grote ontdekken is nu echt begonnen! Ze zijn met zijn drietjes druk bezig de huiskamer te verkennen en vanmiddag mogen ze ook een stukje tuin gaan bekijken. Wat een leuke leeftijd is dit toch altijd! 

17 november 2020: 4 weken oud vandaag en wat worden ze leuk! De pups zijn heerlijk de wereld aan het verkennen, spelen met elkaar en oefenen hun blafjes en stoere grommetjes! Vandaag was het ook weer tijd voor de tweede ontworming en voor de wekelijkse pedicure. Drukke dag dus voor de pups 🙂

10 november 2020: 3 weken oud vandaag. Alle pups hebben de oogjes helemaal open en ze beginnen steeds meer te reageren op geluid. Ze zijn druk bezig met het verkennen van de werpkist en beginnen al wat rond te scharrelen. De kwispel staartjes doen het ook, zo leuk!

 

3 november 2020: 2 weken oud vandaag. Helaas maken de pups geen haast met het open doen van de oogjes; alleen bij het teefje is het wat op gang gekomen. De mannen vinden het nog wel prima zo! Ze groeien nog steeds enorm goed, maar ze worden dan ook super verzorgd door mama Viper. De namen zijn al goed gekeurd door de Raad van Beheer, dus deze hebben we maar meteen toebedeeld aan de pups!

27 oktober 2020: 1 week oud vandaag en wat doen de pups het fantastisch! Ze groeien alledrie vanaf de eerste dag als kool en zijn heerlijk levendig. Viper is wederom een lief en zorgzaam moedertje. Ze is gelukkig ook snel en goed hersteld van de zware bevalling. Heerlijk genieten van dit mooie trio!

21 oktober 2020: Gisteren is Viper, een paar dagen vroeger dan verwacht, bevallen. Het was een moeizame en zware bevalling, waarbij er helaas 2 pups dood geboren zijn. Gelukkig heeft ze ook 3 kerngezonde pups op de wereld gezet. Het zijn 2 reutjes en 1 teefje. De pups zijn de eerste dag al goed gegroeid. Viper voelt zich goed en is een trotse en zorgzame moeder. Hieronder de eerste foto’s van de pups, 1 dag oud.