~ Even voorstellen ~

Mijn naam is Desiree van Bentem en ik woon met mijn man Hans in het Drentse Havelte. Hier hebben wij in september 2014 ons intrek genomen in een voormalige sluiswachterswoning. Een prachtige plek om te wonen, maar ook een plek met ruimte voor onze grote passie; de honden! Onze kennel heet From Bunyip Farm en is in oktober 2013 goedgekeurd door de FCI en Raad van Beheer. Samen hebben wij gekozen voor het bijzondere en wat onbekende ras de Australian Cattle Dog. Werkelijk geweldige honden, maar er bleef bij mij toch altijd nog de wens kriebelen een ‘echte’ Jack Russell Terriër te hebben, naast de 2 al aanwezige Jack Hussell’s!

 

Na lang zoeken en wachten mocht ik in december 2013 dan eindelijk mijn Jack Russell meisje Faya ophalen! Zij is afkomstig van de kennel From Fizymiq in Roosendaal. Het wachten was de moeite waard; wat ben ik blij met haar! Een echte terriër; eigenwijs en pittig, maar daarnaast ook een ontzettende knuffeldoos en een makkelijke, sociale hond! In januari 2016 is Faya’s eerste nestje geboren, waarvan 1 teefje, Viper, bij ons is blijven wonen. Met haar hoop ik weer een leuk hondje te hebben om succesvol mee te showen en over een paar jaar ook bij haar een nestje te fokken!

 

Het belangrijkste uitgangspunt bij het fokken van een nestje, is het fokken van gezonde pups; beide ouders moeten voldoen aan de gestelde gezondheidseisen van de rasvereniging en aan de eisen die ik zelf stel! Daarnaast zal ik ook qua karakter een zo goed mogelijke oudercombinatie maken. Ik sta geregistreerd als Clubfokker bij de Nederlandse Vereniging Jack Russell Terriër, wat onder andere inhoudt dat ik mij bij alle nestjes zal houden aan de eisen gesteld in hun Verenigingsfokbeleid.

 

Veel plezier met het bekijken van de site. Neem bij vragen gerust contact op!