14 januari 2018: Winteredition Bunyip Trail 2018

De Wintereditie van de Bunyip Trail 2018 zit er al weer op. De 4e editie alweer en voor de 4e keer hadden we het getroffen met het weer. Wel een koude dag, maar het was droog, dus daar doen we het voor! De voorbereidingen en het bouwen van de hindernissen is weer een hele kluif geweest. Maar alle zeer leuke en enthousiaste reacties die we hebben mogen ontvangen, maken het allemaal weer de moeite waard! Wij willen bij deze al onze vrijwilligers bedanken voor hun inzet en enthousiasme! Voor de deelnemers was het een koude dag, maar bedenk dat de vrijwilligers van 12.00 tot 16.00 uur bij hun hindernis hebben gestaan! Dus al deze bikkels; bedankt, de Bunyip Trail is niet mogelijk zonder jullie! Daarnaast nog een woord van dank aan onze hoofdsponsor SBN Beveiliging; deze sponsoring stelde ons weer in staat een mooie dag te organiseren! Wij mochten tevens sponsoring ontvangen van Frontline Combo / Frontline Pet Care en Dierenkliniek de Woldberg; onze dank hiervoor!

 

Helaas deze editie geen wedstrijdploeg vanwege het te lage aantal inschrijvingen. We hopen de zomereditie wel weer een wedstrijd te kunnen organiseren! Nog even voor de duidelijkheid; de wedstrijd draait niet om wie het snelst is! Het gaat erom dat de hindernissen zo goed en secuur mogelijk worden genomen. Dus ook zonder goede conditie maak je kans…..

 

Deze editie waren Sjoerd Hofstra en Peter Landstra aanwezig voor het fotograferen van alle verrichtingen van de deelnemers. Via de 2 onderstaande links kun je de door hun gemaakte foto’s bekijken en bestellen!

https://www.oypo.nl/fotografie-fryslan

https://www.oypo.nl/D4C7FDBAC30C312A

 

Hieronder een hele kleine selectie uit de foto’s die op deze zeer geslaagde dag zijn gemaakt!

 

9 juli 2017: Bunyip Trail summeredition 2017

De Bunyip Trail Summeredition 2017 zit er inmiddels al weer op! We kijken terug op een fantastische dag met een gezellige sfeer en heerlijk weer. Het was weer hard werken om een leuk parcours op te bouwen met uitdagende, nieuwe  hindernissen. De waterbak was dit jaar een feit, maar het maken ervan heeft wel wat voeten in de aarde gehad. Maar gezien alle enthousiaste reacties die wij ontvangen hebben, was het al het werk wel waard! Wij willen langs deze weg een woord van dank uitspreken voor onze grote groep enthousiaste vrijwilligers; zonder hen geen Bunyip Trail!! Een bijzonder woord van dank voor Gerda en Gerard, die ons alle dagen weer hebben geholpen met het opbouwen en afbouwen. Dit keer haden we ook extra handjes van vrijwilligers van De Fruithof; super bedankt hiervoor! Maar ook sponsoren zijn belangrijk; voor de 3e keer was onze hoofdsponsor Frontline Combo / Frontline Pet Care. Door hun sponsoring hebben we nieuwe materialen kunnen aanschaffen om hindernissen te realiseren. Dierenkliniek De Woldberg sponsorde ook dit jaar een hindernis, van SBN Beveiliging mochten wij een mooi sponsorbedrag ontvangen en van Beaphar Nederland ontvingen wij een aantal leuke producten voor in de prijzenpakketten. Bedankt allemaal!! En last but not least; alle deelnemers bedankt voor jullie deelname en enthousiaste reacties!

 

De winnaars van de wedstrijdploeg van de Bunyip Trail Summeredition waren:

1e plaats: Eveliene Rouweler met Daisy

2e plaats: Nancy Wielandt met Zizzle

3e plaats: Ina van Koppenhagen-Haselhorst met Jippie

4e plaats: Very ter Burg met Max

5e plaats: Stef Backx met Fayah

Poedelprijs: Carolien Scheepers met Mirrhi

 

Hieronder een kleine fotoimpressie van zowel de wedstrijddeelnemers als de recreatieve deelnemers aan de Bunyip Trail Summeredition 2017.

 

8 januari 2017: Bunyip Trail Winteredition 2017

De eerste Wintereditie van de Bunyip Trail zit er al weer op! De zaterdag ervoor lag er een mooi laagje sneeuw en was het in grote delen van Nederland behoorlijk glad. Het opbouwen was door de sneeuw en de kou een behoorlijke uitdaging. Gelukkig hadden we een paar extra handjes om ons hiermee te helpen, helemaal top! Zondag was de gladheid gelukkig geen issue meer en kon de Bunyip Trail gewoon doorgang vinden. Het was een enorm geslaagde dag; het weer zat mee, de baasjes waren erg enthousiast, de hondjes hadden er zin in en we hadden wederom een geweldig team vrijwilligers! Zonder hen is het niet mogelijk een dag als deze te organiseren! We willen hen bij deze dan ook bedanken voor hun hulp en we hopen dat we de volgende keer weer een beroep op ze mogen doen! Tevens een woord van dank aan onze hoofdsponsor; Frontline Combo / Frontline Pet Care. Dankzij deze sponsoring hebben we er weer een mooi evenement van kunnen maken! Overige sponsoren waren dit keer Renske Diervoeding, SBN Beveiliging en Dierenkliniek de Woldberg. Ook een bedankje voor de aanwezige standhouders; Handelsonderneming de Graaff, Jaggie’s Pawprint, SamenCoachen en Jo’s Burger Boetiek. Tevens waren wij erg blij met onze nieuwe locatie; De Fruithof in Frederiksoord. Zo blij zelfs, dat de locatie ook al geboekt is voor de komende editie. We hopen iedereen weer te mogen begroeten tijdens de Bunyip Trail Summeredition op 9 juli 2017!

 

De winnaars van de wedstrijdploeg van de Bunyip Trail Winteredition waren:

1. Very ter Burg met Max

2. Sjoukje Wemes met Joy

3. Sylvia de Haan met Senna

4. Stef Backx met Fayah

5. Maren van Dijk met Bully

De poedelprijs was voor Anje Grin met Maya. 

 

Hieronder een fotoimpressie van zowel de wedstrijddeelnemers als de recreatieve deelnemers aan de Bunyip Trail Winteredition 2017.

 

10 juli 2016: Bunyip Trail Summeredition 2016

De allereerste editie van de Bunyip Trail was een groot succes en wij kijken er dan ook met heel veel plezier op terug! De Bunyip Trail vond plaats op Landgoed Welgelegen in Koekange. De weergoden waren ons gunstig gezind; het was een zonovergoten dag, die qua temperatuur nog nèt kon voor de hondjes. We hebben zeer veel leuke en enthousiaste reacties mogen ontvangen van zowel deelnemers, bezoekers als standhouders. Wij willen bij deze onze vrijwilligers bedanken voor hun geweldige inzet; zonder hen was deze dag niet mogelijk geweest! Daarnaast een woord van dank voor onze hoofdsponsor Frontline Combo en voor Dierenkliniek de Woldberg die een hindernis wilde sponsoren.

 

De winnaressen van de eerste editie waren:

1. Sabrina Bonvanie met Blue

2. Very ter Burg met Max

3. Harmanda Olthof met Boco

De Poedelprijs ging naar Henriëtte Driesselhuis met Aussie