Voor de volgende editie van De Bunyip Trail, die zal plaatsvinden op 14 januari 2018, zijn wij weer op zoek naar sponsoren.  

 

Sponsoren geven ons de gelegenheid om een evenement te realiseren van grote omvang en hoge kwaliteit. Als tegenprestatie lift de sponsor mee met onze promotie campagnes en reclame uitingen. Tevens kan de sponsor zijn product of dienst promoten door bijvoorbeeld een bijdrage te leveren aan de prijzentafel. Er zijn 4 verschillende mogelijkheden om ons te sponsoren:

 

Hoofdsponsor :   De hoofdsponsor steunt ons financieel en wordt als hoofdsponsor vermeld, op onze diverse promotie campagnes voor het werven van deelnemers en bezoekers. De hoofdsponsor wordt als zodanig vermeld op onze flyers, onze reclameuitingen, het ereschavot, de advertenties etc.

Verder krijgt de hoofdsponsor ruimte aangeboden ten behoeve van een stand voor promotie van producten of diensten.  De hoofdsponsor van de zowel de 1e, 2e als 3e editie van de Bunyip Trail was

Frontline Combo / Frontline Pet Care.

 

Hindernissponsor A:  Tegen betaling van een kleine vergoeding worden de, door u aangeleverde reclame-uitingen, in een van onze twaalf hindernissen verwerkt. 

 

Hindernissponsor B:  U levert, of geeft in bruikleen, materialen ( b.v.  containers,  voertuigen, argrarische machines, steigermateriaal, boomstammen, kuubskisten, boten, vliegtuigen, bouwmaterialen enz. enz.  waarvan wij een hindernis kunnen bouwen/samenstellen. Uiteraard heeft u hierop uw reclame uitingen aangebracht !

 

Prijzentafel sponsor:  U stelt producten of waardebonnen beschikbaar om als prijzen weg te geven aan de winnaars van de wedstrijdochtend van de “Bunyip Trail”.    Wij zorgen zelf voor een wisseltrofee, prijsbekers en medailles voor de wedstrijd deelnemers en medailles voor de recreatieve deelnemers.

 

Help ons dit evenement tot een groot succes te maken en ontvang onze dankbaarheid en die van onze deelnemers !

 

06-13759460  Hans Stephanus           E-Mail:  info@bunyiptrail.nl