18 juni 2018

Vandaag hebben wij de knoop door gehakt: door een opeenstapeling van omstandigheden zijn wij helaas genoodzaakt de Bunyip Trail Zomereditie 2018 af te gelasten. De reden is dat wij altijd twee weken vrije tijd inplannen van onze bedrijven om de Bunyip Trail op te kunnen bouwen en uit te kunnen voeren. Helaas is onze aanwezigheid in deze periode onverwacht onmisbaar binnen ons bedrijf. We beseffen dat wij de vele mensen die zich inmiddels hadden ingeschreven vreselijk teleurstellen. Immers velen van jullie waren al weer volop aan het trainen. De Bunyip Trail is voor ons hobby en een welkome en plezierige tijdsbesteding binnen ons honden leven. In dit specifieke geval moeten wij voor ons bedrijf kiezen. We gaan er vanuit dat we de wintereditie gewoon organiseren!

De reeds ingeschreven deelnemers hebben allemaal persoonlijk bericht ontvangen en de reeds voldane inschrijfgelden worden terug gestort.

De inschrijfmogelijkheid voor de zomereditie 2018 is inmiddels van onze site verwijderd.

Wij hopen op begrip van alle betrokkenen en zijn zelf erg teleurgesteld dat we deze beslissing (na reeds veel voorbereidingen en investeringen) hebben moeten nemen. We hopen iedereen op een volgende editie weer te mogen begroeten!

 

15 mei 2018

De inschrijving voor de Bunyip Trail Summeredition 2018 is geopend!