Als bezoeker kunt u genieten van een gezellig honden evenement, waarbij de samenwerking tussen hond & baas centraal staat. Samen leggen zij een parcours van 12 hindernissen af, waarbij elke hindernis zijn eigen uitdaging heeft! Deelnemers kunnen een gedateerde herinnering verdienen als zij een minimaal te behalen resultaat behalen. Wellicht krijgt u ook als bezoeker de gelegenheid om als recreatieve deelnemer een poging te wagen!

( Afhankelijk van het aantal aangemelde recreatiedeelnemers). 


Naast al dit ‘sportieve geweld’ doen wij als organisatie ons uiterste best om, samen met onze standhouders en sponsoren, voor u een ontspannen “dagje uit” te organiseren binnen de relaxte sfeer van het “sportieve landleven gevoel”.  Voor de komende Summeredition op 8 juli 2018 hebben we wederom het prachtige terrein van “De Fruithof” in Frederiksoord geboekt. 

 

Wandelend over dit sfeervolle terrein, kunt u als bezoeker de verrichtingen van onze sportieve deelnemers van dichtbij bekijken. De eventuele, u bekende deelnemers, kunnen zo door u aangemoedigd worden, maar helpen is uiteraard niet toegestaan !

 

Uiteraard mag op ons evenement de afdeling “natje en droogje” niet ontbreken en zullen wij zorg dragen voor plaatsen waar u relaxed kunt zitten en de inwendige mens kunt versterken. 

 

Wij verwelkomen u graag op ons evenement !  

 

Bunyip Trail Summeredition 2018 *********AFGELAST ZIE ‘NIEUWS’*************

“De Fruithof”

Majoor van Swietenlaan 1a

8382 CE Frederiksoord

10.00 uur – 16.00 uur

 

Entree gratis! – Parkeren gratis! – Honden mogen uiteraard mee, mits aangelijnd!