25 februari 2020: 6 weken en 1 dag oud. Eindelijk een droge dag vandaag, dus de fotoshoot kon zowaar eens buiten plaatsvinden! Heerlijk een stuk tuin verkend, takjes gevonden, even geschrokken van een dikke herrie tractor en ontdekt dat er een hoop (diepe) kuilen in de tuin zitten. Lastig als je nog niet zo groot bent!

24 februari 2020: Vandaag met de pups op pad geweest voor de BAER test en ze blijken allebei beiderzijds horend te zijn! De wekelijkse fotoshoot verplaatsen we even naar morgen, want de dames zijn nog een beetje slaperig van het roesje wat ze hebben gehad!

 

17 februari 2020: 5 weken oud vandaag; wat een leuke leeftijd is dat toch altijd! Het zijn allebei vrije en ondernemende pups, die druk bezig zijn om het hele huis te verkennen. Ook al een paar keer buiten geweest, maar aangezien de wind nogal guur was vandaag de fotoshoot maar even binnen gedaan. Missy is nog steeds erg wijs met haar kroost en ligt vaak bij ze te slapen. Dit zijn we van voorgaande nesten niet zo van haar gewend. Ze geeft blijkbaar ook nog genoeg melk, want de pups zijn nog niet erg fanatiek met pap eten. En ook dat zijn we eigenlijk niet zo gewend van eerdere nesten! 

10 februari 2020: 4 weken oud vandaag en wat worden ze leuk! Ze spelen met elkaar dat het een lieve lust is en daarbij wordt er al behoorlijk geblaft en gegromd! De eerste weken waren we er heilig van overtuigd dat we een blauwe en een rode dame hadden, inmiddels zijn ze toch beiden duidelijk rood aan het kleuren!

 

3 februari 2020: 3 weken oud vandaag. De oogjes & oortjes zijn inmiddels open. De dames groeien voorspoedig, maar ze zijn gelukkig niet overdreven dik. Ze zijn heerlijk actief en beginnen al leuk met elkaar en met mama’s oren te spelen! De fotoshoot van vandaag vonden ze allebei maar reuze vermoeiend…

27 januari 2020: 2 weken oud vandaag. De dames groeien allebei prima, maar dat is natuurlijk niet zo verwonderlijk als je maar met zijn tweetjes bent! Vandaag zijn ze voor het eerst ontwormd en zijn de nageltjes geknipt. De rode dame had vanochtend haar oogjes ineens wagenwijd open. De blauwe daarentegen heeft niet zo’n haast…

18 januari 2020: De pups van Missy & Baron zijn geboren op 13 januari, dus vandaag 5 dagen oud. Na een moeizame start, doen onze 2 pups het inmiddels uitstekend! Ze groeien als kool en zijn goed levendig. Het zijn 2 prachtige dames, een rode en een blauwe! Hieronder wat eerste kiekjes van ons tweetal!