17 juli 2019: Wegens annulering zoekt het rode reutje nog een baasje! 

15 juli 2019: 4 weken oud vandaag. De pups gaan een paar keer per dag lekker naar buiten en gaan hierbij steeds wat meer op onderzoek uit. Ze hebben ook al kennis gemaakt met de Jack Russell pups en vonden dit best gezellig! Mama Pepper is nog steeds heel wijs met haar kroost, maar gaat ook steeds iets meer en langer haar eigen gang. De komende week gaan we de pups wennen aan pap, eens kijken hoe ze dat bevalt!

 

8 juli 2019: 3 weken oud vandaag en de kleuren van de pups beginnen steeds meer door te komen.  Voor de fotoshoot voor het eerst even buiten gehad, ondanks dat het wat frisjes was. Gelukkig hielden de pups zich lekker warm, door gewoon niet stil te willen liggen/zitten voor de foto’s… Uiteindelijk toch wat fatsoenlijke kiekjes kunnen maken. Onze madammeke werd er wel erg moe van , GAAP!

 

1 juli 2019: 2 weken oud vandaag en de oogjes zijn open. Dat is altijd een leuk moment; dan worden het ineens alweer ‘echte’ hondjes! De stamboomnamen zijn inmiddels ook goedgekeurd door de Raad van Beheer, dus die verklappen we dan nu maar meteen! De pups groeien nog steeds erg goed, door de altijd aanwezige melkbar van mama Pepper. Zij ligt nog steeds erg graag het grootste deel van de dag bij haar pups, super mama! Ze beginnen inmiddels ook al wat meer door de werpkist te kruipen en doen af en toe een poging tot staan. Een beetje beweging zal ze goed doen, de kleine dikzakjes!

 

24 juni 2019: 1 week oud vandaag. Het is wonderlijk om deze 2 pups te zien groeien; ze groeien zo’n 50 tot 60 gram per dag, echt absurd! En als ze dan even bij mama worden weggehaald voor een korte fotoshoot, dan gillen ze de hele boel bij elkaar… HONGER!!!!

 

18 juni 2019: gisteren is Pepper bevallen van 2 kerngezonde pups! Op de echo hadden we maar 1 pupje gezien, dus nummer 2 was een cadeautje! Het zijn een rood reutje en een blauw teefje. Het gaat zowel met moeder als kids uitstekend! Hierbij even de eerste kiekjes, 1 dag oud.