Wegens omstandigheden is Blue bij ons terug gekomen en is hij op zoek naar een nieuwe baas! Blue is een reu van 2 jaar oud. Een zeer energiek hondje, dat goed zijn ei kwijt zou kunnen in bijvoorbeeld behendigheid. Blue heeft een eigenaar nodig die zeer consequent is, duidelijk leiding geeft en sterk in zijn/haar schoenen staat. Ervaring met honden is vereist.

 

Blue hecht zich zeer sterk aan 1 persoon en zou dus een fantastische hond zijn voor iemand alleen. Blue is niet geschikt voor een druk huishouden en/of een gezin met kinderen. Hij is super sociaal naar andere honden toe; teefjes verdienen hierbij wel de voorkeur. Reuen vindt hij nog wel eens een beetje spannend. Samenleven met een stabiele teef zou voor Blue zeker heel leuk zijn.

 

Blue kent de basiscommando’s, maar moet ook nog een hoop leren. Hij is zindelijk en gewend aan de bench. Hij kan prima een paar uurtjes alleen thuis zijn, hoewel een nieuwe eigenaar dit natuurlijk wel rustig aan op moet gaan bouwen. Blue is nog niet ‘klaar’ om met een nieuwe eigenaar mee naar huis te gaan, maar met hem komen kennis maken is al wel een optie. Het heeft onze voorkeur dat mensen eerst een aantal keer komen om Blue een beetje te leren kennen. Hij is in eerste instantie wat wantrouwend naar vreemden en zal mensen eerst een paar keer moeten zien voor hij vertrouwen heeft. 

 

Blue is keurig jaarlijks ingeënt en altijd netjes volgens schema ontwormd. Hij heeft een FCI stamboom, DNA profiel en is gechipt. Hij is beiderzijds horend en door vererving vrij van PLL en PRA. Blue zal nog worden gecastreerd.

Bij serieuze interesse of voor meer informatie over Blue, kunt u telefonisch contact opnemen (dus niet per mail!!). Aangezien wij momenteel overspoeld worden met mailtjes en telefoontjes of wij pups/honden beschikbaar hebben, vragen wij u alleen contact op te nemen indien u Blue kunt geven wat hij nodig heeft! Dus ervaring met honden, consequent zijn, duidelijke leiding kunnen geven en geen kinderen!

 

Prijs n.o.t.k.

 

Hans: 06-13759460

Desiree: 06-25200469