Jimmy is wegens omstandigheden bij ons terug gekomen en is nu op zoek naar een nieuw huis! Jimmy is een gecastreerde reu van net 2 jaar oud. Altijd netjes gevaccineerd en ontwormd. Hij heeft een FCI stamboom, DNA profiel en is door vererving vrij van de aandoeningen PRA, PLL en rcd4-PRA.

 

Jimmy is een grote, sterke meneer die dan ook een eigenaar zoekt die letterlijk en figuurlijk stevig in zijn/haar schoenen staat! Jimmy is een zeer vriendelijke en aanhankelijke hond voor de mensen die hij kent, naar vreemden toe is hij in eerste instantie behoorlijk argwanend. Hij beheerst alle basiscommando’s en is graag bezig.

 

Met andere honden kan Jimmy over het algemeen prima opschieten, zowel met reuen als met teven. Kennismaken los van de riem gaat goed, als Jimmy aangelijnd is kan hij reactief zijn. Hier wordt door ons aan gewerkt, maar het is zeker iets waar de nieuwe eigenaar nog mee aan de slag moet.

We zoeken voor Jimmy een persoon/gezin, zonder kleine kinderen. Bij voorkeur met hondenervaring. Indien er al een andere hond aanwezig is, dan zou dit heel leuk zijn, maar het is geen must. We zouden graag zien dat er lekker wat met hem gedaan gaat worden. Hij vindt heel veel sporten leuk om te doen, te denken aan behendigheid, speuren, mantrailen, hoopers etc. Hij luistert prima en is erg gedreven. Jimmy zit graag in de auto en ging bij zijn vorige baas mee op vakantie met de camper.

 

Meer weten over Jimmy? Serieuze interesse? Neem dan even telefonisch contact op!

Desiree: 06-25200469

 

Prijs op aanvraag.